Elazığ'da Üzerinden 1 Dolar Çıkan Yöneticilerle Birlikte 17 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Üzerinden 1 Dolar Çıkan Yöneticilerle Birlikte 17 Kişi Tutuklandı

Elazığ’da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda aralarında üzerlerinden 1’er dolar çıkan örgütün il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi tutuklandı.

08.08.2016 09:39

Elazığ'da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda aralarında üzerlerinden 1'er dolar çıkan örgütün il yöneticilerinin de bulunduğu 17 kişi tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 7 gün önce Elazığ merkezli Antalya, Bitlis, Kahramanmaraş, Bursa, Malatya, Tunceli, Hakkari ve İstanbul'da 47 adrese eş zamanlı operasyon yapmıştı. Operasyonlarda aralarında dershane öğretmenleri ve iş adamlarının da bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alınmıştı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan 2'si kadın 20 şüpheli, adliyeye sevk edilmelerinin ardından mahkemeye çıktı. Evlerinde yasak yayınlar bulunan ve aynı zamanda 3'ünün üzerinden 1 dolar çıkan örgütün kentteki yönetici pozisyonunda bulunan 17 iş adamı ve dershane öğretmeni tutuklandı. 3 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Operasyonla ilgili soruşturma sürüyor. - ELAZIĞ

Elazığ\'da Üzerinden 1 Dolar Çıkan Yöneticilerle Birlikte 17 Kişi Tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Üzerinden 1 Dolar Çıkan Yöneticilerle Birlikte 17 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement