Emniyet Müdüründen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdüründen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Açıklaması

Emniyet Müdüründen \'3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Açıklaması

Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

30.11.2012 19:15  Güncelleme: 09:48

Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi gerektiğini belirtti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, engellilerin toplumumuzdaki yerine ve sorunlarına değindi. Engelli olmanın getirdiği zorluklara vurgu yapan Bulak "Bir insanın engelli olması; onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olması için bir engel teşkil etmemektedir. Bu konuda en önemli nokta yaşama sevincinin kaybedilmemesidir. Bizlere de düşen engellilerin toplumla tamamen kaynaşmasını sağlayarak istihdam şartlarını oluşturmaktır. Artık hepimiz biliyoruz ki huzurlu ve güvenli bir toplum oluşturulmasının yegane yolu, engelli vatandaşlarımızın toplum ile derhal uyumlaştırılması ve onların toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesidir" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaşanılan bütün sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması temennisin de bulunan Bulak, "Yürekleri sevgi ile dolu olan tüm engelli kardeşlerimizi kucaklıyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdüründen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement