En Büyük İlgiyi Mehmetçikler Gördü - Son Dakika
Güncel

En Büyük İlgiyi Mehmetçikler Gördü

En Büyük İlgiyi Mehmetçikler Gördü

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümü Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde törenle kutlandı.

30.08.2017 12:07

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde törenle kutlandı. Törende en büyük ilgiyi Mehmetçikler gördü.

Çorlu'daki tören, Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. Törenin ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Hükümet Konağında tebrikleri kabul etti. Atatürk Meydanı'nda devam eden program, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Gürsel Yüz ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın protokol üyeleri, tören grupları ve vatandaşların bayramlarını kutlaması ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Binbaşı Yavuz Özdemir gerçekleştirdi.

Öğrenci grupları ve askeri birliklerin de geçiş yaptığı törende en büyük ilgiyi Mehmetçikler gördü. Askerler, vatandaşların alkışları ve sevgi gösterileri arasında Omurtak Caddesi boyunca tören geçişi yaptı.

Törende, askeri araçların yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri envanterinde yer alan ve yerli mühendislerin ürünü olan Atılgan ve Fırtına da boy gösterdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel En Büyük İlgiyi Mehmetçikler Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement