En Sessiz Toz Torbasız Elektrikli Süpürgesi - Son Dakika
Güncel

En Sessiz Toz Torbasız Elektrikli Süpürgesi

En Sessiz Toz Torbasız Elektrikli Süpürgesi

Bosch Ev Aletleri'nin, dünyanın en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi Relaxx'x ProSilence 66 için hazırladığı yeni reklam filmi yayına girdi.

11.04.2013 10:25

Tolga Güleç'in, eşi ve çocuklarının huzurlu bir şekilde uyuma manzarası için dağları bile delmeye hazır olan ve süpürge yapan bir babayı canlandırdığı reklam filminde, süpürgenin sessizliğinin uyuyanlara adeta ninni gibi geldiği işleniyor.

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri'nin, ayrıcalıklı SilenceSound System™ sayesinde performanstan hiçbir şekilde ödün vermeden çok sessiz çalışan Relaxx'x ProSilence 66 elektrikli süpürgesi için hazırladığı yeni reklam filmi, televizyon kanallarında yayımlanmaya başlandı. Tolga Güleç'in, yorgunluktan uyuyakalmış eşi ve çocuklarını uyandırmadan evi süpüren bir babayı canlandırdığı reklam filminde, Bosch Relaxx'x toz torbasız elektrikli süpürgenin sadece 66 desibellik ses seviyesi ile dünyanın en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi unvanını nasıl hak ettiği gözler önüne seriliyor.

Yüksek performanstan ödün vermeden süper sessizlik, mükemmel temizlik

Bosch Relaxx'x elektrikli süpürgenin, dünyanın en sessiz toz torbasız elektrikli süpürgesi unvanını, yüksek performanstan ödün vermeden mükemmel temizlik sunmasıyla da kazandığını vurgulayan Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer, "Elektrikli süpürgelerin, en çok gürültüsünden rahatsız oluyoruz. Gürültüsü nedeniyle evde temizlik yapmak için belli şartların uygun olmasını beklemek zorunda kalıyoruz. Şehir yaşantısında, geç saatlerde temizlik yapmak çoğu zaman zorunluluk haline geliyor. Ancak bu durumda sese duyarlı komşularımızı, yan odada uyuyan çocuklarımızı düşünmek durumundayız..Oysa, SilenceSound System™'e sahip Bosch Relaxx'x ProSilence 66, sadece 66 desibellik ses seviyesi sayesinde kullanıcılarına diledikleri zaman elektrikli süpürgelerini çalıştırma imkânı ve lüksünü sunuyor. Bu sayede de babalar, eşi, bebeği ya da çocuğu uyuduğunda bile evi süpürebiliyor. Reklam filmimiz aracılığıyla ürünümüzün bu eşsiz özelliklerini hem duygusal hem de çok gerçekçi bir açıdan anlatıyoruz" dedi.

Bosch Relaxx'x ninnisiyle uyuyan anne ve çocuklar

Filmle ilgili Altıncı Duyu Reklam Ajansı'nın verdiği bilgiler şöyle: "Bosch Relaxx'x toz torbasız elektrikli süpürge, 66dB ile dünyanın en düşük ses seviyesine sahip makinesi olma özelliğini taşıyor. Yani bu,neredeyse bir fısıltı sessizliği demek. Relaxx'x elektrikli süpürgeyi kullanırken, çalan zilin ya da telefonun sesini duyabilirsiniz demek. Komşularınızı rahatsız etmeden gece bile süpürge yapabilirsiniz demek. En önemlisi, evde uyuyanlar varken bile yanlarında süpürge yapabilirsiniz demek. Biz filmimizde bu son konuyu işlemek istedik. Senaryomuz, hayli yorucu geçmiş bir günün sonunda, yorgunluktan uyuyakalmış eşi ve çocuklarını uyandırmadan süpürge yapan bir babayı anlatacaktı. Hayatımızın en sorunsuz seti oldu. Çünkü uyumalar, Relaxx'x süpürge sayesinde gerçek oldu. Küçük oyuncular, önce 'rol icabı' gözlerini kapatırken, süpürgenin sesi onlara ninni gibi geldi ve ikisi de bütün çekim boyunca uyudu."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Sessiz Toz Torbasız Elektrikli Süpürgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement