Erdoğan: "(Fetö)"Bir Devlete Ihanet Olacak ve Hainler Orada Duracak. Böyle Bir Şey Olamaz" - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: "(Fetö)"Bir Devlete Ihanet Olacak ve Hainler Orada Duracak. Böyle Bir Şey Olamaz"

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüden muhtarlara hitaben yaptığı konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sadece bölücü terör örgütüne karşı verdiğimiz mücadelede, son 1,5 yılda 871 asker, polis ve korucumuzu, 337 sivil vatandaşımızı şehit verdik.

19.01.2017 17:09

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kürsüden muhtarlara hitaben yaptığı konuşma Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sadece bölücü terör örgütüne karşı verdiğimiz mücadelede, son 1,5 yılda 871 asker, polis ve korucumuzu, 337 sivil vatandaşımızı şehit verdik. Buna karşılık 10 bine yakın terörist etkisiz hale getirildi, 12 bine yakın terörist ve onlara yardım eden kişi tutuklandı. Ama bunların hiçbiri kayıplarımızın acısına karşılık gelemez."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 43 bin kişinin tutuklandığını, 95 bin kişinin kamudan ihraç edildiğini belirterek, "Bir devlete ihanet olacak ve bu ihanet edenler devletin içinde olacak, siz yeniden bir inşa, ihya hareketi yapacaksınız, hala bu mikroplar, virüsler, hainler orada duracak. Böyle bir şey olamaz. Daha bu temizlik yapılmış, bitmiş değil. Daha çok işimiz var. Bu bitecek. Bitmeden olmaz." dedi.

Erdoğan: "(Fetö)"Bir Devlete Ihanet Olacak ve Hainler Orada Duracak. Böyle Bir Şey Olamaz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan: '(Fetö)'Bir Devlete Ihanet Olacak ve Hainler Orada Duracak. Böyle Bir Şey Olamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement