Erim Çifti Huzur Evi Ziyaretini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Erim Çifti Huzur Evi Ziyaretini Gerçekleştirdi

Erim Çifti Huzur Evi Ziyaretini Gerçekleştirdi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim Yaşlılar Haftası nedeniyle huzur evine ziyarette bulundu.

22.03.2013 10:42

İl müdürü Erim huzur evi sakinlerine ve huzur evi çalışanlarına karanfil verdi.

Erim yapmış olduğu açıklamada; "Yaşlılarımızın hayatları boyunca edindikleri tecrübeler, bizler için önemli referanslardır. Yaşlılarımız geçmiş ile bugün arasında köprüdürler. Kültürel ve sosyal değerlerimizin yaşatılmasında çok önemli işlevleri vardır. Bu nedenle her fırsatta onların bilgi, tecrübe ve görgülerinden istifade etmemiz gerekmektedir. Her insanın yaşlanacağının bilinci ile yaşlılarımızı anlamaya çalışmalı ve yanlarında olduklarımızı hissettirmeliyiz.

Yaşlılarımıza göstereceğimiz sevgi ve saygı, hayata güvenle bakmamızı sağlayacak ve gelecek kaygılarımızı azaltacaktır. Unutmamalıyız ki; bir gün bizler de onların yerlerini alacağız. Yaşlılarımızı yalnızca özel günlerde değil her zaman onların ellerini öpmeye koşmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin 'Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, hayat sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Huzur evi ziyareti programında il müdürümüzün eşi Meral Erim ve küçük kızları Fatma Zehra'da yer aldı. Minik Zehra tüm yaşlıları tek tek dolaşarak ellerinden öptü.

Ziyaret esnasında Huzur Evi Müdiresi Berrin Dokcan da il müdürümüze ev sahibi olarak bu ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Huzur evinin yeni çehre ve binasının ilimize hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erim Çifti Huzur Evi Ziyaretini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement