Erzincan PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın Yükünü Taşımaya Talibiz - Son Dakika
Güncel

Erzincan PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın Yükünü Taşımaya Talibiz

Erzincan PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın Yükünü Taşımaya Talibiz

PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın yükünü taşımaya talibizERZİNCAN'da düzenlenen PTT A.Ş Yönetim toplantısında açıklama yapan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT'nin Dünyanın yükünü taşımaya talip olduğunu bildirdi.

07.05.2016 15:25

PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın yükünü taşımaya talibiz

ERZİNCAN'da düzenlenen PTT A.Ş Yönetim toplantısında açıklama yapan PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT'nin Dünyanın yükünü taşımaya talip olduğunu bildirdi.

Erzincan'a 81 ilden gelen PTT Başmüdürlerinin katıldığı 2 gün süreli 'PTT Yönetim Toplantısı' sona erdi. 'Yeni PTT' sloganı yola çıktıklarını anlatan Genel Müdür Kenan Bozgeyik, PTT'yi dünya markasına haline getirmeyi, dünyanın tüm yükünün PTT tarafından taşınması için çalışmalara başladıklarını belirtti. Başmüdürleri toplantısında bu yıl yapacakları faaliyetlerle sonraki yıllarda uygulayacakları stratejileri belirlediklerine işaret eden Kenan Bozgeyik şunları söyledi:

"Posta, kargo, PTT Bank, PTT Cell, PTT AVM gibi faaliyetlerimizin neler olacağını, nasıl hizmet kalitemizin yükseltileceği, hangi yatırımların yapılacağını planladık. İleriye dönük atacağımız adımları da net bir şekilde belirlemiş durumdayız. Bugün itibariyle PTT teşkilatımız dünyanın yükünü taşımaya talip. Dünyanın hangi noktasında, neresinde, hangi insanımızın ne tür bir hizmete ihtiyacı varsa posta, kargo faaliyet alanları içerisinde bunu sunmak için yeni bir alt yapı kuruyoruz. 'Yeni Bir PTT' sloganıyla dünyanın yükünü taşımaya talibiz."

PTT Teşkilatını yeniden yapılandırdıklarını, 40 bin çalışanı olan PTT anonim şirketinin posta, kargo ve lojistik merkezleriyle sektöründe lider, dünya da söz sahibi olacağına karar verdiklerini açıklayan Bozgeyik sözlerini şöyle tamamladı:

? 2016 yılı içerisinde yapacağımız hem yatırımlarımız, hem de stratejilerimiz mevcut. E-ticaretle ilgili, e-kargo ile ilgili yapacağımız hamleler 2016 yılı içerisinde inşallah gerçekleşecek. Ama orta vadede memleketimizin önemli merkezlerine kargo ve lojistik merkezleri planlıyoruz. Bunları da inşallah üç yıl içerisinde tamamını gerçekleştirmiş olacağız. Dünya genelinde de bizim hedefimiz; şirketimizi bir dünya markası yapmak, dünyanın önde gelen kargo ve lojistik firmalarıyla rekabet edebilecek hale getirmek. Orta vade planımızda hedefimizde bunu gerçekleştirme olacak. Bu ay içerisinde inşallah Honkong ve Çin ile bu anlamda önemli bir sözleşme imzalayacağız. Uzakdoğu'nun e-ticaretini de taşımaya talibiz. Bu anlamda bize önemli teklifler var. Uzakdoğu'nun olduğu gibi tüm Dünyanın kargosunu da taşımaya talibiz.ö

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan PTT Genel Müdürü Bozgeyik: Dünyanın Yükünü Taşımaya Talibiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Misafir: Yaw he he yaparsınız. . 0 2 Yanıtla
  • Eşsiz çorap: Erzincan Genel Müdürü ???????? 0 0 Yanıtla

Advertisement