Esenler Belediyesi, atık eşyalar arasında bulunan altınları sahibine teslim etti - Son Dakika
Güncel

Esenler Belediyesi, atık eşyalar arasında bulunan altınları sahibine teslim etti

Esenler Belediyesi, atık eşyalar arasında bulunan altınları sahibine teslim etti

Esenler'de bir vatandaşın atık eşyalarıyla birlikte attığı altınlar, belediye ekipleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Vatandaş, atıkların arasında bulunan altınları fark edince hemen belediyeyi arayarak durumu bildirdi. Esenler Belediyesi ekipleri, altınları sahibine teslim etti. Olay sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

16.05.2024 19:32

Esenler'de vatandaşın bilmeyerek atık eşyayla birlikte attığı altınlar, belediye ekiplerince bulunarak kendisine teslim edildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Nuran Cemal, Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan evindeki fazla mobilya eşyasını sokağa bıraktı. Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne bağlık atık toplama ekibi de mobilya atıklarını araca yükleyerek götürdü.

Cemal, bir süre sonra atıklarla birlikte içerisinde altınların bulunduğu poşeti de sokağa attığını fark etti. Mobilya atıkları ve poşetin yerinden alındığını gören Cemal, hemen Esenler Belediyesi Toplumsal İletişim Merkezini (ESTİM) aradı.

ESTİM görevlileri de Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine durumu bildirdi. Ekipler, söz konusu adrese giderek, Nuran Cemal'e altınlarını teslim etti.

Cemal, sosyal medya hesabından Esenler Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esenler Belediyesi, atık eşyalar arasında bulunan altınları sahibine teslim etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement