Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında 5 isim adliyeye sevk edildi
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nilperi Şahinkaya, Hasan Şaş, Sayat Zurnacı, Aytaç Kart ve Muhammet Kahyaoğlu'nun aralarında bulunduğu 5 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde kamuoyunda tanınan isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu ve uyarıcı madde soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki ifade ve işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.
5 İSİM ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Adli Tıp Kurumu'ndaki biyolojik örnek verme ve sağlık kontrolü işlemlerinin ardından, 5 şüpheli Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.
Adliyeye sevk edilen isimler şu şekilde sıralandı:
- Nilperi Şahinkaya (Oyuncu)
- Hasan Şaş (Eski milli futbolcu)
- Sayat Zurnacı
- Aytaç Kart
- Muhammet Kahyaoğlu

11 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Aras Bulut İynemli, "Sefo" olarak bilinen Seyfullah Sağır, Melis Sezen, Melisa Şenolsun, Melis İşiten, Yağız Sabuncuoğlu, Hande Demir, Yeşim Yeşilçimen, Yeliz Yeşilmen, Anıl Durmuş ve Aydan Osmanoğlu ise adliyeye sevk edilmeden serbest bırakıldı.

AFRA SARAÇOĞLU AÇIKLAMA YAPTI
Hakkında gözaltı kararı bulunan oyuncu Afra Saraçoğlu, yaptığı açıklamada iş seyahati için yurt dışında olduğunu, en kısa sürede dönerek ifade vereceğini belirtti.

İKİNCİ SORUŞTURMADA 6 GÖZALTI
Öte yandan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca 'Uyuşturucu madde kullanma ve temini', 'Fuhuşa aracılık etme', 'Şantaj' ve 'Özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından yürütülen ikinci soruşturma kapsamında 6 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildi.
Düzenlenen operasyonda Volkan Akçıray, Zeynep Akçıray, Eda Güzelcik, Sezer Çakır, Hazal Filiz Küçükköse ve Yeliz Tuba Yasa gözaltına alındı. İki soruşturma kapsamında toplam 21 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nda işlemleri, tamamlanan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi.

Yorumlar (1)