ESET Turkcell T-Market'te Bir Numara - Son Dakika
Güncel

ESET Turkcell T-Market'te Bir Numara

ESET Turkcell T-Market\'te Bir Numara

ESET Mobile Security Turkcell T-Market'te 30 bin kişi tarafından indirildi, yoğun talep üzerine 19,90 fiyat ile satışa sunuldu.

03.11.2011 10:39

Sanal tehditlere karşı proaktif korumanın lider firması ESET'in mobil güvenliğe yönelik ürünü ESET Mobile Security demo versiyonu ile Turkcell'in uygulama dükkanı Turkcell T-Market'te güvenlik kategorisinde en çok indirilen uygulamalar arasında yer aldı. Kısa sürede 28 bin kişi tarafından indirilen uygulama gelen yoğun talep üzerine ESET Mobile Security full verisyonu Turkcell T- Market'te 19,90 TL fiyat ile satışa sunuldu.

ESET Smart Security Android, Windows Mobile, Symbian işletim sistemleri ile çalışan akıllı telefonlar ve cep bilgisayarlarında üst düzey koruma sağlıyor.

ESET kişisel verilerinizi ve özel bilgilerinizi her yerde koruma altına alıyor

Akılı telefonlar ile herkese açık kablosuz bağlantı noktasında internete bağlandığınızda, e-postanızı kontrol ettiğinizde veya çeşitli uygulamalar indirdiğinizde en yüksek korumaya sahip olmanız gerekiyor. ESET Mobile Security'nin toplam bant genişliği gereksinimini azaltan küçük güvenlik güncellemeleri, çok düşük bellek gereksinim özelliği sayesinde kişisel verilerinizi ve özel bilgilerinizi her yerde üst seviyede koruma altına alabilir, telefonunuzu en üst seviyede performans ile çalışmasını da sağlayabilirsiniz.

ESET Mobile Security Özellikleri

· Güvenli Gezinme ve İndirme

Bilgi aramak için yerel kablosuz erişim noktasına bağlandığınızda veya ilgi çekici bir uygulamaya rastladığınızda, telefonunuzun yabancı etkilere karşı korunacağına güvenebilirsiniz. ESET'in benzersiz davranış tabanlı tespit sistemi sizi olabilecek şüpheli uygulamalara karşı uyarır. Tüm uygulamalar, dosyalar, klasörler, ve SD bellek kartları gizli dosyalar ve prosesleri de içerecek şekilde sürekli olarak gelişen tehditlere karşı taranır.

Mobil Veriniz Kontrol Altında

Akıllı telefonunuzu kaybetmek hassas verileriniz kaybetmenize böylece ciddi şekilde zarar görmenize yol açabilir. ESET Mobile Security içindeki Anti-theft Güvenlik Sistemi verilerinizin yanlış ellere düştüğünde korunması için çok katmanlı bir güvenlik sağlar.

· ESET GPS Konum Bulma

Çalınan veya kaybolan telefonlarınızın uzaktan komutla yerini belirleyebilir. Ayrıca Uzaktan Kilitleme özelliğiyle ilk savunma olarak tek bir komut ile telefonu kilitleyebilirsiniz.

· Uzaktan Silme

Özel bilgilerinizi korumak için sunulan bu özellik sayesinde telefonunuzdaki kişiler, mesajlar ve hafıza kartı bilgileri dahil tüm datayı uzak bir komutla silmenizi sağlar.

İstenmeyen Çağrı, SMS ve MMS Engelleme

Kullanıcıya kişiselleştirilebilir kara ve beyaz listeler sayesinde gelen ve giden çağrıları mesajları engelleyebilme olanağı sağlar.

Parola Koruma

Güvenlik yazılımının izinsiz olarak kaldırılması ve ayarlarının değiştirilmesini engeller.

Güvenlik Denetimi

Kullanıcıya cihazın güncel güvenlik durumu ve mevcut güvenlik riskleri ile ilgili kolay anlaşılır bilgi verir.

Güvenlik Duvarı– Belirlenmiş kurallar ile tüm gelen ve giden veri trafiğini izler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESET Turkcell T-Market'te Bir Numara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement