Eski Bakan Güler, "Başbakanın Ayağına Çelme Takabilirlerse Sizi İnim İnim İnletirler" - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Güler, "Başbakanın Ayağına Çelme Takabilirlerse Sizi İnim İnim İnletirler"

Eski Bakan Güler, "Başbakanın Ayağına Çelme Takabilirlerse Sizi İnim İnim İnletirler"

Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'in Derik ilçesinde dün akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

23.03.2014 13:29

Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, seçim çalışmaları kapsamında Mardin'in Derik ilçesinde dün akşam saatlerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara hitaben konuşan eski Bakan Güler, Kürtçe propaganda dan söz ederek, "Bir önceki seçimde, buraya birisi gelip de Kürtçe propaganda yapsaydı, ne olacağını biliyor muydunuz? Doğru Diyarbakır'a özel yetkili mahkemeye. Biliyorsunuz değil mi? Şimdi Kürtçe yasağı kalktı mı? Ne var burada Kürtçe konuşulduysa? Biri gelir Arapça gelir biri gelir başka dilde konuşur, burada mesele nedir? Bunları mesele yapmıyoruz. Bizim için Kürdü, Arab'ı Mardin için söylüyorum. Kürdün, Türkmen'in, Arabın, Keldani'sinin, Yezidi'sinin bir farkı yok. Biz burada aynı devletin Türkiye Cumhuriyeti devletinin her birimiz ayrı ayrı ve şerefli birer vatandaşı olarak, hep beraber huzur içerisinde bir arada yaşamayı amaçlıyoruz"dedi. Sözü 17 Aralık operasyonuna getiren İçişleri eski Bakanı Muammer Güler şöyle dedi:

"HESABINI VERMESEM DERİK'LİLERİN KARŞISINA ÇIKMAM"

"17 Aralık'ta başlatılan bir süreç var. Ben hasbel kader o sürecin de bir tarafındayım. Ben hesabımı vereceğim. Hesabımı vermesem de Derik'lilerin karşısına çıkmam. Bundan yana şüpheniz olmasın. Ama unutmayın ki asıl hesap vermesi gerekenler kasetçiler, montajcılar, dublajcılar, şantajcılar onlar da hukuk içerisinde hesabını verecekler. Bundan hiç şüpheniz olmasın. O nedenle zaten güçlü bir hükümetin olmasını, milli iradenin her şeye hakim olmasını istemiyorlar. Bunu kafanızdan çıkarmayın. Şimdi değerli kardeşlerim hepiniz biliyorsunuz, 1.5 yıldır devam eden bir çözüm süreci var. Niğde'deki son olayı saymıyorum o da dış parmaklı bir olay. Bir şehit cenazesi geldi mi, bir evlat toprağa düştü mü? Bir huzur ve istikrar var bu memlekette, her yerde. Bakın asıl istenmeyen budur. Bu bölgedeki huzur ve istikrarı istemiyorlar. Kan, gözyaşı, annelerin ağlaması, terör, şiddet, çatışma Türkiye içinde 6 ay önce kanlı bıçaklı olan, onlara her türlü muhalefeti yapan insanlarla, nasıl bir anda can ciğer sarmal oldular? Nasıl bir araya geldiler? Niçin bu zamanda yaptılar? Yapılanın Türkiye'ye faydası nedir, zararı nedir? Bütün bu fotoğrafları yan yana koyduğumuzda ortaya büyük bir fotoğraf çıkacak. Bu fotoğraf içerisindeki oyun içindeki oyunu, filim içindeki filmi göreceksiniz. Büyük fotoğrafı fark etmeden karar vermeyin. Bunun ne olduğunu, kime yöneldiğini, Türkiye'nin istikrarına, huzuruna göz dikildiğini anlayın."

"BAŞBAKANA ÇELME TAKAN GÜÇ, ÜZERİNİZDEN SİLİNDİR GİBİ GEÇER"

Muammer Güler, 30 Mart'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağına çelme takılmak istendiğini, ona tuzak kurulmak istendiğini de belirterek, "30 Mart'ta biz, sizin desteğinizle onun arkasında durduğumuzu göstereceğiz. Kararlı olduğumuzu ortaya koyacağız. Allah muhafaza, Başbakanımızın ayağına çelme takmayı başarabilecek bir güç, sizin üzerinizden silindir gibi geçer valla. Vatandaşın esamesi okunmaz. Başbakanı etkileyebilecek bir güç sizi inim inim inletir haberiniz olsun. Bunu sadece dinlemeyin, yakınlarınıza her kese böyle anlatın"diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Güler, 'Başbakanın Ayağına Çelme Takabilirlerse Sizi İnim İnim İnletirler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement