Eski Milletvekili Aytekin'e Son Görev - Son Dakika
Güncel

Eski Milletvekili Aytekin'e Son Görev

Eski Milletvekili Aytekin\'e Son Görev

ANKARA'da böbrek yetmezliği sonucu yaşamını yitiren Balıkesir eski milletvekili 76 yaşındaki İlhan Aytekin, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

12.06.2017 15:51

ANKARA'da böbrek yetmezliği sonucu yaşamını yitiren Balıkesir eski milletvekili 76 yaşındaki İlhan Aytekin, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Adalet Partisi'nden (AP) 15 ve 16. dönemde, Doğru Yol Partisi'nden (DYP) 21. dönemde Balıkesir milletvekili olarak görev yapan İlhan Aytekin'in Türk bayrağına sarılı tabutu, Balıkesir il merkezindeki Bağlar Sokağı'nda, babaevinden Zağnospaşa Camii'ne getirildi.

Altıeylül Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu'nun başsağlığı dileğinde bulunduğu Aytekin'in eşi Meral Aytekin, "O Balıkesir'in bir çınarıydı. Herkes gölgesinde dinlenir, güçsüz kaldığında da arkasını dayardı" dedi. Aytekin'in kızı Emine ve oğlu Melik Mustafa Aytekin de gözyaşları arasında başsağlığı dileklerini kabul etti. Aytekin'in cenazesi, siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerini de bir araya getirdi. Milli Eğitim eski Bakanı Hüseyin Çelik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir eski milletvekilleri İsmail Özgün, İlyas Yılmazyıldız, Recep Çetin, ilçe belediye başkanları, AK Parti, CHP, DP ve MHP il başkanları da cenazeye katılıp, Aytekin ailesinin acısını paylaştı. TBMM Başkanı İsmail Kahraman da çelenk gönderdi. Aytekin, öğlen kılınan namazın ardından Başçeşme Mezarlığı'nda aile kabristanına toprağa verildi.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Milletvekili Aytekin'e Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement