Eski Milletvekili Oymak'ın Havuzda Ölü Bulunması - Son Dakika
Güncel

Eski Milletvekili Oymak'ın Havuzda Ölü Bulunması

Eski Milletvekili Oymak\'ın Havuzda Ölü Bulunması

Oymak'ın cenazesi, otopsi için Samsun'a getirildi Samsun Cumhuriyet Savcısı Demircan."Kesin bir şey söylemek zor ancak ilk belirlemelere göre ölüm nedeni kalp krizi".

12.06.2013 17:45

- Oymak'ın cenazesi, otopsi için Samsun'a getirildi

Samsun Cumhuriyet Savcısı Demircan:

"Kesin bir şey söylemek zor ancak ilk belirlemelere göre ölüm nedeni kalp krizi"

Havza Devlet Hastanesi morgundan alınan Oymak'ın naaşı, Merzifon Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Burada yapılan otopsiye ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Samsun Cumhuriyet Savcısı Cengiz Demircan, otel hamamının sıcak su havuzuna giren Oymak'ın burada fenalaştığını söyledi.

Oymak'ın çırpınırken su yuttuğunu ifade eden Demircan, "Şüpheli bir durum tam olarak yok. Kesin bir şey söylemek zor ancak ilk belirlemelere göre ölüm nedeni kalp krizi. Kesin sonucun öğrenilmesi birkaç ayı bulabilir" dedi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Oymak'a Havza Devlet Hastanesinde ileri tekniklerle müdahale edildiği ancak Oymak'ın hayata döndürülemediği öğrenildi.

Oymak'ın cenazesinin, yarın Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verilmesi bekleniyor.

Amasya'da gerçekleştirilmesi planlanan ancak iptal edilen CHP programı için şehir dışından bölgeye gelen partililerin konakladığı Samsun'un Havza ilçesindeki otelin hamam havuzuna giren eski milletvekili Haydar Oymak (67), otel çalışanlarınca havuz içinde ölü bulunmuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Milletvekili Oymak'ın Havuzda Ölü Bulunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement