Eski Sevgilisini Bıçakladıktan 3 Gün Sonra Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eski Sevgilisini Bıçakladıktan 3 Gün Sonra Tutuklandı

Eski Sevgilisini Bıçakladıktan 3 Gün Sonra Tutuklandı
13.03.2012 15:32

Samsun'da oturan 18 yaşındaki Çağla Bilikli, kendisini tehdit ettiği öne sürdüğü eski erkek arkadaşı 22 yaşındaki Rasim Arguç'u bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Samsun'da oturan 18 yaşındaki Çağla Bilikli, kendisini tehdit ettiği öne sürdüğü eski erkek arkadaşı 22 yaşındaki Rasim Arguç'u bıçakla öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı. Bilikli, ifadesinde, "Ben onu bıçaklamasam, o bana zarar verecekti" dedi.

Olay geçen cuma günü İlkadım İlçesi Karadeniz Mahallesi Muradiye sokakta meydana geldi. Anne ve babası ayrı yaşayan, bu nedenle bir süre devlet korumasında kaldıktan sonra akrabalarının yanına yerleşen lise öğrencisi Çağla Bilikli, erkek arkadaşı olan ve geçen yıl askere giden Rasim Arguç'tan ayrıldı. Vatani görevini yaparak dönen Rasim Arguç, Çağla Bilikli ile yeniden sevgili olmak istedi. Genç kız bunu kabul etmedi. Rasim Arguç, cep telefonundan Çağla Bilikli'ye "Sen gelmezsen ben senin evine gelirim" mesajı gönderip tehdit etti. Bunun üzerine Arguç ile Bilikli konuşmak için buluştu. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağla Bilikli, yanında getirdiği bıçakla, Rasim Arguç'u kasığından ağır yaraladı.

Çağla Bilikli, polis tarafından gözaltına alındı. Geçen cumartesi günü sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Serbest kalmasını adliye çıkışında yakınlarına sarılan Bilikli, bıçakladığı Rasim Arguç'un dün akşam tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamaması üzerine yeniden gözaltına alındı. Bilikli, bugün de çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Çağla Bilikli ifadesinde, "Çok pişmanım. Böyle olmasını istemedim. Onu öldürmek için bıçaklamadım. Ben onu bıçaklamasam o bana zarar verecekti. Kendimi korumak istedim" dedi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Sevgilisini Bıçakladıktan 3 Gün Sonra Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement