Eskişehir'de Oto Yıkamacılar Erken Bayram Etti - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Oto Yıkamacılar Erken Bayram Etti

Eskişehir\'de Oto Yıkamacılar Erken Bayram Etti

Eskişehir’de, Kurban Bayramı nedeniyle tatile veya memleketine gidecek vatandaşlar oto yıkamacılara akın etti.

22.09.2015 11:27

Eskişehir'de, Kurban Bayramı nedeniyle tatile veya memleketine gidecek vatandaşlar oto yıkamacılara akın etti.

9 günlük bayram tatilini değerlendirmek için şehir dışına çıkacak olan ve bayram ziyaretleri öncesi aracını temizletmek isteyen vatandaşlar, soluğu oto yıkamacılarda aldı. Bu nedenle Eskişehir'de kent merkezinde bulunan oto yıkamacıların önünde uzun kuyruklar oluştu. Yoğunluktan dolayı sabah saat 06.30'da işbaşı yaptıklarını ifade eden oto yıkamacı Fahri Toğrul, "Oldukça yoğun bir araç trafiği başladı, açıkçası müşteriye yetişmekte zorluk çekiyoruz. İnsanların bayram yoğunluğu nedeniyle bizlerde acele iş yapmaya çalışıyoruz. Arabaları da oldukça temiz yıkamaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar çabuk çıkartmaya çalışıyoruz" dedi.

"ARİFE GÜNLERİNDE NORMAL ZAMANA GÖRE YÜZDE 300'E KADAR ARTIŞ OLUYOR"

Toğrul, yoğunluktan dolayı gece geç saatlere kadar çalıştıklarını belirterek,"Bayram yoğunluğu sebebe ile işlerimizde yüzde 100 bir artış yaşandı. Hatta arife günü işlerde yüzde 200-300 daha fazla yoğunluk oluyor, arabalara yetişemiyoruz zaten. İşlerini çabuk bitirmek isteyen vatandaşlar sabah erken saatleri tercih etmelidir. Normal zamanda akşam saat 7 gibi işimiz bitiyor, fakat bayram zamanı olduğu için gece 12'ye kadar çalışabiliyoruz" şeklinde konuştu.

"OTO YIKAMADAN ÇOK MEMNUNUZ"

Bayram öncesi araçlarını temizletmek isteyen Veysel Yaşar isimli müşteri ise "Buradaki oto yıkamanın yetkilisinin kim olduğunu bilmiyorum fakat güzel araç yıkadığını biliyorum, çok memnunum. Oğlumun arabasını getirdim yer olmadığı için arka sokağa park ettik, sıra bekliyoruz. Çok güzel işçilik yapıyorlar, sıra gelirse aracımızı temizlettireceğiz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Oto Yıkamacılar Erken Bayram Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement