Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinde Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinde Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinde Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

24/01/2014 tarihinde Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifinde yaşanan genel kurul heyecanında kooperatifin esnafa ilişkin faaliyetleri ele alınırken bir de müjdeli haber verildi.

24.01.2014 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esnaf ve Sanatkarlar Odasında yapılan genel kurulda geniş bir katılım yaşandı. Üyelerin vermiş olduğu önergeyle Bölge Birliği Temsilciliğine 2 asil ve 2 yedek üye oy birliğiyle seçildi. Başkan Ali Bayram yaptığı konuşmada Kredi Kooperatifinin esnafa destek amaçlı 14 milyon TL kredi sağladığını ve bu kredilerin Türkiye'deki en düşük faizli krediler olduğunu dile getirdi. Esnafın kredi borçlarını zamanında ödemesi gerektiğini dile getiren Ali Bayram; Esnaf ne kadar zamanında ödeme yaparsa desteğimiz de o kadar süreklilik arz edecektir. Kredi Kooperatifinin gelir-gider tablosunda da her zaman olduğu üzere gelirlerin giderlerin çok üzerinde olmasının da şeffaflığın bir göstergesi olduğunu dile getiren Ali Bayram, ayrıca esnafa müjdeli bir haber daha verdi. TESK Kredi Kooperatifleri aracılığıyla esnafa, yıllık %2 iki yıllık ise %5 faiz olmak üzere 300 bin TL'ye kadar Yatırım Kredisi verileceğini müjdeledi. Ayrıca halen devam eden ve 100 bin TL'ye kadar İşletme Kredisiyle esnafa her zaman destek olacaklarına söz verdi. Son olarak da çalışmalarda kendilerine destek olan tüm esnaf ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkürlerini sunan BAYRAM, hizmette durağanlık olmayacağını ve esnaf için gecemizi gündüzümüze katmaktan çekinmeyeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifinde Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hakan baykara: Ali Bayram yıllardır Bingöle hizmet eden kıymetli bir adamdır. Ser ama o kadarda mütevazi biri en kısa zamanda mecliste görme temennisi ile 0 0 Yanıtla

Advertisement