Eyüplü Öğretmenlere Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika
Güncel

Eyüplü Öğretmenlere Türk Sanat Müziği Şöleni

Eyüplü Öğretmenlere Türk Sanat Müziği Şöleni

Eyüp Belediyesi'nin Feshane'de düzenlediği Öğretmenler Günü özel programı büyük ilgi gördü.

28.11.2012 08:58

İlçedeki öğretmenlerin aileleriyle birlikte katıldığı programda, ev sahipliğini Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu üstlendi. Eyüp Kaymakamı Osman Kaymak, Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan, Eyüp Milli Eğitim Müdürü Muhammed Öztürk ve Belediye Başkan yardımcılarının da katıldığı programda, Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Zekai Tunca muhteşem bir konser verdi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, gecede yaptığı konuşmada, ilçede eğitim konusunda gerçekleştirdikleri hizmetleri ve yeni vizyon projelerini aktardı.

İnsan hayatındaki en büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu vurgulayan Başkan Kavuncu şunları söyledi: "Öğretmenlerimiz bizim için çok önemli… Göreve geldiğimiz ilk günden beri eğitime hizmet konusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz… Lise son sınıf öğrencilerimize her yıl eğitime destek payı, ilköğretim öğrencilerimize kırtasiye yardımı yaptık. İlçemizde spor salonu olmayan okullarımızı portatif spor salonlarıyla donattık. Bilgi evlerimiz, yeni yapılan ana okullarımız, Çırçır'da inşaatı süren ilköğretim okulumuz ilçemiz için çok büyük önem taşıyor… Okullarımızın bakım onarımını ve temizlik hizmetlerini 4 yıldır üstlenen belediyemiz, çocuklarımızın sağlıklı, hijyen, modern ve çağdaş sınıflarda eğitim görebilmeleri için de her türlü önlemi almaktadır… Çocuk şenliklerimiz, Göktürk Kültür Merkezimizdeki ücretsiz etkinliklerimiz, ücretsiz yaz okullarımız çocuklarımızın ilgi odağı oluyor… Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için ne yapsak azdır… Bu konuda ailelere ve bizlere en büyük desteği gösteren başımızın tacı öğretmenlerimize de gönülden teşekkür ediyorum. "

Eyüplü öğretmenler ve aileleri, Zekai Tunca'nın konserinde Türk Sanat Müziği'nin sevilen şarkılarına eşlik ederek sanatçıyla birlikte söyledi ve eğlenceli dakikalar geçirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eyüplü Öğretmenlere Türk Sanat Müziği Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement