Fas Bisiklet Turu Başladı - Son Dakika
Güncel

Fas Bisiklet Turu Başladı

Bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilen ve 17 ülkeden 20 takımın katıldığı Fas Bisiklet Turu, başkent Rabat'ta düzenlenen törenle başladı.

01.04.2016 23:37  Güncelleme: 10:04

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bisiklet turuna katılanların gelişi ve bisikletçilerin hazırlanması

Brisa Spor Bisiklet Takımı Antrenörü Mert Mutlu ile röportaj

Türk bisikletçi Kemal Küçükbay ile röportaj

Tunus heyeti başkanı Kerim Şebiliye ile röportaj

Faslı bisikletçi ile röportaj

Bisiklet turunun başlaması Bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilen ve 17 ülkeden 20 takımın katıldığı Fas Bisiklet Turu, başkent Rabat'ta düzenlenen törenle başladı.

Fas Kraliyet Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda Fas, Türkiye, İtalya, Slovakya, İsviçre, Almanya, İsveç, Tunus, Macaristan, Venezuella, İngiltere, Fransa, Mısır, Avusturya, Fildişi Sahili, Hollanda ve Azerbeycan'dan 20 takım katılıyor.

Türkiye adına yarışa katılan Brisa Spor Bisiklet Takımı Antrenörü Mert Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yaklaşık onuncu defadır Fas Bisiklet Turu'na katılıyoruz. İkisi Bulgar olmak üzere takımımız beş kişiden oluşuyor. Kazanmayı hedeflediğimiz yarışlardan birisi, 2009'da bu yarışı kazandık. Her yarışımızda etaplarda veya genel klasmanda dereceye giriyoruz." dedi.

Türk bisikletçi Kemal Küçükbay ise "Brisa Bisiklet Takımı adına daha önce de bu yarışa katılmıştım, bu ilk turumuz değil. Yaklaşık 7 defa burada yarıştım ve bir seferinde kazandık. Bu organizasyon, hedeflerimiz arasında yer alıyor. İnşallah bir aksilik çıkmazsa ve bir kaza bela olmazsa, yine takımda ve bireysel kategorilerde ilk üçe girmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Fas Bisiklet Turu Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fas Bisiklet Turu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement