Fatih'te Art Arda Üç Cinayet İşlendi - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Art Arda Üç Cinayet İşlendi

Fatih\'te Art Arda Üç Cinayet İşlendi

Fatih'te farklı saatlerde 1'i kadın 3 kişi öldürüldü.

22.08.2013 00:48

Fatih'te farklı saatlerde 1'i kadın 3 kişi öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yedikule Mahallesi Mermer Kule Sokak'ta Songül Polat (37), 34 YC 4909 plakalı otomobilinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahla vuruldu.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede olay yerinde öldüğü tespit edilen Polat'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada, Polat'ın öldürülmesinden yaklaşık bir saat sonra, Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi'ndeki bir handa, Aziz Caner Emre (26) arkadaşına ait odada başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu.

Yapılan incelemenin ardından, cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Emre'nin cinayetten suç kaydının bulunduğu belirtildi.

Cinayetlerden bir süre sonra, Kocamustafapaşa Meydanı'nda, Yaşar Deli (39), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin satırlı saldırısına uğradı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle ağır yaralanan Deli, kaldırıldığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayetlerin işlendiği yerlerde inceleme yapan ve delil toplayan polis, olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yerlerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, cinayetlerin birbiriyle bağlantılı olup olmadığını da araştırıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih'te Art Arda Üç Cinayet İşlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement