Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
19.02.2022 21:10  Güncelleme: 21:48

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayıp, kampa girdiCan Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman Isınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Altay ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlayıp, kampa girdi

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman Isınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını bu antrenmanla tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı - Son Dakika


Advertisement