Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Fetö'nün Darbe Girişimi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Zonguldak'ta aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20 polis daha açığa alındı.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Zonguldak'ta aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20 polis daha açığa alındı. Böylece il genelinde görevinden uzaklaştırılan polis sayısı 74'e yükseldi.

AA muhabirinin İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, yürütülen soruşturma doğrultusunda bazı emniyet görevlilerinin açığa alınmasına karar verildi.

Aralarında emniyet müdürleriyle emniyet amiri, komiser ve polis memurlarının bulunduğu 20 kişi daha görevinden uzaklaştırıldı.

Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında 16 Temmuz'da, Zonguldak'ta aralarında 3. ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 54 polis açığa alınmış, bunların beylik tabancaları ile diğer silahlarına el konulmuştu.

Kaynak: AA