Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Tatvan ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

19.07.2016 16:48

Tatvan ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) binasında düzenlenen basın açıklamasını okuyan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan, 15 Temmuz gecesi milletin ve milli kurumların demokrasiye kasteden alçakça saldırıyı önlediğini bildirdi.

Oda olarak darbe girişimine tepkilerini ilk andan itibaren ortaya koyduklarını dile getiren Dağdağan, şunları ifade etti:

"Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte duruşu kararlı tutumu ve demokrasiye birlikte çıkma iradesiyle mümkün olmuştur. Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük bir mutluluk duymalıdır. Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarı ve muhalefeti ile siyasi partilerimizin ve siyasetçilerimizin gösterdiği birlik ve kararlı duruş en büyük takdiri hak etmektedir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve meclisteki tüm siyasi partilerimizi cunta heveslileri karşısındaki dik duruşundan dolayı yürekten kutluyoruz. Gözü dönmüş darbecilerin saldırılarına büyük bir sebatla direnen, böyle gazi unvanını bir kez daha hatırlatan meclisimizle gurur duyuyoruz. Bu darbe girişimi karşısında direnen, tavır sergileyen herkese, başta kahraman emniyet görevlilerimize ve TSK'nın şerefli mensuplarına, gönül dolusu teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement