Final Maçı Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı - Son Dakika
Güncel

Final Maçı Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Final Maçı Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak, Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için İl Spor Güvenlik Kurulu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in başkanlığında toplandı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak, Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için İl Spor...

20.05.2013 19:03

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak, Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için İl Spor Güvenlik Kurulu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in başkanlığında toplandı Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak, Ziraat Türkiye Kupası Final maçı için İl Spor Güvenlik Kurulu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in başkanlığında toplandı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, 22 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Fenerbahçe- Trabzonspor'un final maçı öncesi, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı yapıldı. Vali Yüksel'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Ankara Cumhuriyet Savcısı Hakan Yüksel, Vali Yardımcısı Fahri Aykırı, Vali Yardımcısı Mustafa Tapsız, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Osman Gürcan, İl Emniyet Müdürvekili Hami Güney, İl Sağlık Müdürü Dr. Seracettin Çom, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Burhan Başoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Ankara Bölge Müdürü Barış Topçu ile diğer yetkililer katıldı.

Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıda Vali Yüksel, sporun sadece bir yarış değil, bir ülkenin uygarlık ve kültür seviyesini tüm aleme gösterme biçimi olduğunu ifade etti. Yüksel, final karşılaşmasının sağlıklı, güvenli ve uluslararası kurallara uygun geçmesi için gerekli tertip ve tedbirlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden, bu görevlerin yerine getireceklerini ve uygulamanın Birim Üst Yöneticileri tarafından da bizzat takibinin yapılacağını aktardı.

Yüksel, "Ankara'da kendilerine evsahipliği yapmaktan onur ve gurur duyduğumuz güzide kulüplerimize, yöneticilerine, sporculara ve taraftarlara başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Final Maçı Öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement