
Sergi tüm öğrencilerin ilgisiyle karşılandı ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Fen Bilimleri öğretmeni Havva Avcıoğlu koordinatörlüğünde düzenlenen ve dersin, görerek ve uygulayarak öğrenilmesini sağlamak amacıyla okulun Fen Bilimleri zümresinin de katkılarıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Birbirinden güzel sergilenen modeller arasından en güzel hücre modeli seçildi. Dereceye giren öğrenciler ise başarı sertifikası ve hediyelerle ödüllendirildi.
Konu hakkında bilgi veren Avcıoğlu, "Öğrencilerimize Fen Bilimleri dersini sevdirmek, dersi görerek, uygulayarak ve konu hakkında çalışma yaparak daha iyi öğrenmelerini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu çalışmada öğrenciler her biri farklı bir materyal kullanarak modeller oluşturdular. Bu şekilde hücre konusunu çok iyi öğrendiğini gözlemledim. Sergiyi gezen diğer öğrenciler de kitaplarda resmini gördüğü hücreyi somut bir şekilde incelemeleri bilgilerin kalıcı olmasını sağladı. Bu yöntemle öğrenciler derse karşı ilgi ve başarılarını artırmaktadır." şeklinde konuştu.
Son Dakika › Güncel › Fıratlı Öğrenciler Hücre Modelini Yaparak Ve Görerek Öğreniyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.