Fonex'le En Havalı Saçlar - Son Dakika
Güncel

Fonex'le En Havalı Saçlar

Fonex\'le En Havalı Saçlar

Fonex Kozmetik, kullanımı kolay, şık tasarımlı şekillendiriciler ile canlı, parlak ve bakımlı saçlar yaratıyor

13.02.2012 14:24

Sevgililer Günü'nde en havlı saç benimki olsun diyorsanız, Fonex Saç Maşası ya da Fonex Saç Düzleştirici tam size göre… Bukleli ya da düz saçlarınız ışıltısıyla göz kamaştıracak…

Saçlarımıza istediğimiz zaman istediğimiz şekli kolayca verebilmek hepimizin en büyük dileği… Saçlara dalgalı ya da düz şekil vermek Fonex'le çok pratik ve çok eğlenceli. Fonex, saç şekillendirici ürünleriyle saatlerce uğraşmaya gerek kalmadan mükemmel sonuçlar yaratıyor size özel kutlamalar için hazırlıyor… Saçınız ister uzun ister kısa, ister düz ister dalgalı olsun Sevgililer Günü'nde yine güzelliğiniz ile büyüleyeceksiniz... Sevdiğine hediye arayışında olanlar için de şık tasarımlı Fonex Saç Maşası ve Fonex Saç Düzleştirici cazip bir seçenek oluşturuyor.

Son yılların gözdesi dalgalı, bukleli saçlara Fonex Saç Maşası ile kısa sürede kavuşmak mümkün. Fonex, istenilen ısı ölçüsünde ayarlanabilen pratik ürünü saç maşası ile kuaföre gitmeden trendy saçlar yaratıyor.

Hayaliniz düz, ışıl ışıl, sağlıklı, parlak ve mükemmel saçlarsa Fonex Saç Düzleştirici sizin için en uygun seçim. Elektriklenmeyen, dümdüz, ipeksi saçlarınızla girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinize çekebilirsiniz…

Erogonomik tasarımlı Fonex saç şekillendiriciler, 360 derece dönenen, dolaşmayan 3 metrelik kablosuyla her yerde rahatça kullanım imkanı veriyor.

Ürün Fiyatı : Düzleştirici – 50 TL

Maşa – 75 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fonex'le En Havalı Saçlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement