Futbolculardan Kar Temizleme Çalışması - Son Dakika
Güncel

Futbolculardan Kar Temizleme Çalışması

Futbolculardan Kar Temizleme Çalışması

Tatvan Gençlerbirliği Spor'un futbolcuları, her gün antrenman yaptıkları sahada bu kez işçi gibi çalıştı.

05.02.2013 11:28  Güncelleme: 12:12

-bitlis'in bölgesel amatör ligde mücadele eden takımı Tatvan Gençlerbirliği Spor'un futbolcuları, her gün antrenman yaptıkları sahada bu kez işçi gibi çalıştı. Futbolcular idman yapmak yerine, son günlerde yağan ve sahada kalınlığı 1 metreyi bulan karı temizlemek için, küreklerle temizleme çalışması yaptı.

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nin bölgesel amatör ligde mücadele veren takımı Tatvan Gençlerbirliği Spor, hafta sonu yapacağı maçın hazırlıklarını kar temizleyerek sürdürüyor. İdman yaptıkları sahanın son günlerde yağan kardan dolayı kapanması futbolcuları zor durumda bıraktı. Kar üstünde yapılan idmanlarda sakatlık tehlikesi nedeniyle futbolcular ve teknik heyet, her gün idman saatinde yaptıkları koşunun ardından ellerine kürek alıp sahanın içindeki karı temizlemeye başladı. El arabalarıyla 100 metre uzunluğunda 64 metre genişliğindeki sahadan karları dışarı taşıyan futbolcular, büyük sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Karı ilk defa Bitlis'te gördüğünü belirten Fildişi Sahilleri'nden transfer edilen Yannick Alex Kore, kar temizlemenin kendisine çok ilginç geldiğini söyledi.

Teknik Direktör Murat Ebe ise, çok sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini belirterek, sahanın karla kaplı olması nedeniyle maçlarını dış sahalarda oynadıklarını ve sürekli puan kaybettiklerini söyledi. Ebe, "Sahadaki kar temizleme çalışmaları araçlarla yapılmazsa biz uzun bir zaman bu karla uğraşmak zorunda kalacağız. Böyle giderse idman yapamayacağız. Bu da bize sürekli mağlubiyet getirecek. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Şahin Bakikol, sahanın sentetik olduğunu ve iş makineleriyle temizlenmesinin mümkün olmadığını ifade etti. Bakikol, saha içinde yaklaşık 1 metre kar bulunduğunu ve Tatvan Gençlerbirliği Spor'un maçlarını Bitlis'in diğer ilçelerinin sahasında yapabileceğini söyledi.

FY-(FE/AAA) - Bitlis/ Tatvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Futbolculardan Kar Temizleme Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement