Genç Raketler, Tecrübe Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Genç Raketler, Tecrübe Kazanıyor

Genç Raketler, Tecrübe Kazanıyor

Uzun süren alt yapı çalışmaları sonucunda mavi beyazlı raketler, alt yapıdan yetişen sporcularla 2. Ligde mücadele etmeye başladı.

20.11.2012 12:02

Bayanlar'da Süper Ligde zirve mücadelesi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt spor Masa Tenisi takımı erkekler 2.Liginde de alt yapısında yetiştirdiği genç masa tenisçilerle mücadele ediyor.Antrenör Zeki Bulut nezaretinde Onur Seymen,Şafak Yılmaz;Serhat Öter,Enes Cambazlar,Uğur Aksoy'dan oluşan erkek takımıyla 2.Ligde ilk maçına çıkan mavi beyazlılar iki maçını kazandı.

İki Maçını Kazandı

16 takımın yer aldığı 2.Lig erkekler ligi ilk maçları Ankara Mamak spor salonunda oynandı. Kağıtspor'un alt yapısından yetişen mavi beyazlı raketler, İzmir Kartosan ve Bahçeli Evlerspor'u 3-1 lik skorlarla geçti. Maç tecrübe eksikliği bulunan Kağıtspor'lu masa tenisçiler bu sezon ligde tecrübe edinerek,ligde kalabilme mücadelesi verecek.Mavi beyazlılar,2.Lig Masa Tensi erkekler liginde 2.etap müsabakalarını 28-30 Aralık tarihinde İstanbul'da oynanacak.

Alt Yapıdan Yetişen Sporcular

Bayanlar süper Ligde zirve mücadelesi verdiklerini dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Masa Tenisi branş sorumlusu İslam Yücel konuyla ilgili olarak şunları söyledi."Uzun süredir Masa Tenisi branşında yaptığımız alt yapı çalışmalarının sonucunu almaya artık başladık.Erkeklerde 2.Ligde mücadele eden kadromuzdaki tüm sporcularımız alt yapımızdan yetişen genç arkadaşlarımız."dedi.

Sonuç Önemli Değil

Yücel,"Masa Tenisi erkekler takımında transfer yapmadan bu sezon mücadele edeceğiz. Genç arkadaşlarımız bu sezon ligde tecrübe edinmek için mücadele edecek. Yenilip yenmemiz bizim açımızdan şu anda o kadar önemli değil. Biz geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle alacağımız sonuçlardan dolayı sabırlı olmamız gerekiyor. Ben genç arkadaşlarımıza güveniyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genç Raketler, Tecrübe Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement