Gençlik, Cumhurbaşkanı Gül'e ve Başbakan Erdoğan'a Projelerini Sunacak - Son Dakika
Güncel

Gençlik, Cumhurbaşkanı Gül'e ve Başbakan Erdoğan'a Projelerini Sunacak

Gençlik, Cumhurbaşkanı Gül\'e ve Başbakan Erdoğan\'a Projelerini Sunacak

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, gençleri tarih kitaplarını okumaya teşvik edecek projelerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü sunacaklarını söyledi.

23.02.2014 17:18

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, gençleri tarih kitaplarını okumaya teşvik edecek projelerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü sunacaklarını söyledi.

Anadolu Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Orkun Garip, Ankara'da gençlerle bir araya geldi. Anadolu'nun bütün illerinden katılımın olduğu toplantıda Genel Başkan Garip, Anadolu Gençlik Konfederasyonu olarak Anadolu Bölgesi'nde Tarih seminerleri düzenleyeceklerini söyledi. Garip, "Gençlerimiz tarihini bilecek, öğrenecek. Bu yüzden bütün illerimizde bu tür toplantılar gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. ve bu konuda uzman tarihçilerimizi seminerlere konuşmacı olarak davet edeceğiz" dedi.

Gençlerin iyi bir geleceği için çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Genel Başkan Ali Orkun Garip, "Anadolu'nun bütün illerinde tarih kitapları kampanyaları düzenleyerek, gençlerimize tarih kitapları dağıtarak gençlerimizi tarih kitaplarını okumaya teşvik edeceğiz. ve bu projemizi önümüzdeki günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret ederek proje hakkında bilgi vereceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gençlik, Cumhurbaşkanı Gül'e ve Başbakan Erdoğan'a Projelerini Sunacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement