Geredelilerden Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Geredelilerden Ziyaret

Geredelilerden Ziyaret

Kocaeli Geredeliler Kültür Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Eker yönetim kurulu üyeleri ile Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

11.05.2012 21:12  Güncelleme: 21:10

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret eden Kocaeli Geredeliler Kültür Tanıtma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Eker'e, Kartepe Belediye Meclis Üyesi Yusuf Özdemir, Kartepe Temsilcisi Mustafa Ceylan ve dernek yönetim kurulu üyeleri Hasan Özer, Emin Erdoğan, Ali Coşar da eşlik etti.

Dernek Başkanı Eker, başarılı çalışmaları ile yakından tanıdıkları Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a gerçekleştirdikleri ziyarette yeni yönetimini tanıttı. Geçtiğimiz ay tamamladıkları kongre süreci ardından oluşan yeni yönetimin il ve ilçe protokolü ile tanışması hedefiyle sağlanan bu ziyaretlerde görüş alış verişinde bulundukları belirten dernek başkanı Eker, "Kartepe'de geniş bir üye sayısına sahip olduğumuz güzide ilçelerimizden biri.

Üyelerimiz başarılı çalışmalarınız ve verdiğiniz hizmetlerden son derece memnun. Böylesi bir başkana sahip Kartepe'deki üyelerimizi şanslı görmekteyiz. Doğası ve kültürel zenginliklere sahip Kartepe'deki hemşehrilerim adına ben de size teşekkür ederim" dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da kültür mozaiği olan Kartepe'de halkın mutluluğu ve refahı için gereken tüm çalışmaları yapmakta olduklarını belirterek, "Her geçen gün artan nüfusu ile Kartepe bir çekim merkezi olmakta. Bizler ilçe halkımıza hizmet için göreve layık görüldük. Bu bilinçle çalışmalarımızı gelecek nesillere daha iyi bir Kartepe bırakmak için yoğun şekilde halkımızdan aldığımız destekle sürdürmekteyiz" dedi. Başkan Karabalık, dernek yönetiminin 10 Haziran 2012 tarihinde Derince'de düzenleyecekleri geleneksel pikniğe de katılmayı arzu ettiğini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geredelilerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement