Giresunlu İşadamı Öner Hekim'den Vali Şahin'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Giresunlu İşadamı Öner Hekim'den Vali Şahin'e Ziyaret

Giresunlu İşadamı Öner Hekim\'den Vali Şahin\'e Ziyaret

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

26.03.2012 15:35

Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'i makamında ziyaret etti.

Vali Şahin'le ilin yatırım ve istihdam sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunan Hekim, "Sayın Valimizle çeşitli vesilelerle görüşme imkanımız olmuştu. Rahmetli oğlum Ömer Hekim'in mevlidi için geldiğimde makamında kendisini ziyaret etmek istedim. Valimizin ilimiz için yaptıklarını takip ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Giresun için hizmet noktasında biz de üzerimize düşeni yapmaya, kendisine yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Giresun Valisi Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek "Giresun'un yetiştirdiği önemli sanayicilerimizden birisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Hekim, Giresun'un ismiyle özdeşleşmiş Hekim Süt aracılığı ile ilimize istihdam sağlıyor. Bununla birlikte özellikle Piraziz ilçemizde bağışladığı iki okul, 3 sağlık ocağı ile hayır ve hasenatlarını sürdürüyor. İnşallah eğitim ve sağlık alanındaki bu hizmetlerine yenilerini ekleyecektir" şeklinde konuştu.

Vali Dursun Ali Şahin, Öner Hekim'i makam dışına kadar uğurladı. Şahin yarın öğle namazı sonrasında Piraziz Şeyhli Mahallesi Cami'nde Ömer Hekim için düzenlenecek olan mevlide de katılacağını söyledi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresunlu İşadamı Öner Hekim'den Vali Şahin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement