Gölcük Kültür Dernekleri Platformu aylık olağan toplantısını yaptı.
Platformun Dönem Başkanı Bülent Denlikol, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi salonundaki toplantıda, son zamanlarda ülkede yaşanan terör olaylarının kendilerini derin üzüntüye boğduğunu söyledi.
Ülkedeki terör olaylarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete de sabır dileyen Denlikol, "Bu zor günlerde bize düşen görev birbirimize sımsıkı sarılmaktır. Gölcük Kültür Dernekleri Platformu olarak ilçemizde uzun yıllardır farklı kültürleri bir arada tutarak birlik, beraberlik, sevgi ve saygı kültürüne katkı sunmaya gayret ediyoruz." dedi.
Denlikol, bu güzelliklerin, yurdumuzun dört köşesine yayılarak terör olaylarında birlik, beraberlik iklimi içerisinde yok olup gitmesi en önemli temenni ettiklerini dile getirerek, platform olarak ülkenin kardeşlik iklimine katkı sağlamaya, sağduyulu sivil toplum örgütleri olarak teröre, terör örgütlerine ve terör olaylarına karşı ortak tavır sergilemeye devam edeceklerini ifade etti.
Toplantıda, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Kadın Kolları oluşturuldu ve Ayşe Denlikol başkanlığındaki yönetim kurulu Mürvet Kocatürk, İlknur Demirkesen, Sati Aydın, Esma Soyer ve Emine Dandal'dan oluştu.
Son Dakika › Güncel › Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.