Açlıktan Ölen Bebeğin Cenazesine Kimse Sahip Çıkmadı - Son Dakika
Güncel

Açlıktan Ölen Bebeğin Cenazesine Kimse Sahip Çıkmadı

Açlıktan Ölen Bebeğin Cenazesine Kimse Sahip Çıkmadı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, bayram tatiline çıkan annesinin evde tek başına ölüme terk ettiği 2 aylık bebeğin cenazesi 15 gündür gömülemiyor.

04.11.2013 12:36  Güncelleme: 14:48

Sınıf öğretmeni annesinin Kurban Bayramı tatilinde evde yalnız bırakması sonucu hayatını kaybeden 2 aylık bebeğin cenazesinin yakınları tarafından hastane morgundan alınması için tanınan 15 günlük süre doluyor.

KİMSE SAHİPLENMEDİ

Gölcük Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, birinci derece yakınının sahiplenmemesi durumda bebeğin cenazesi, Gölcük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne teslim edilecek. Yarın sabah saatlerinde hastane morgundan alınacak bebeğin cenazesi, Tevfik Bıyık Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Gölcük 17 Ağustos Mezarlığına defnedilecek.

CENAZEYE PROTEKOL KATILACAK

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca takip edilen ve sahiplenilen bebeğin cenazesine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve ilçe protokolü de katılacak. Cezaevinde tutuklu bulunan anne Seçil Müge D'nin (34) talep etmesi halinde cenaze törenine katılabileceği, bebeğe Gölcük Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğünce nüfus cüzdanı çıkarılacağı öğrenildi.

Gölcük ilçesinde 9 günlük Kurban Bayramı tatili için memleketine giden annesi tarafından evde yalnız bırakılan 2 aylık bebek açlık ve susuzluktan ölmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Açlıktan Ölen Bebeğin Cenazesine Kimse Sahip Çıkmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement