Gözünden 10 Cm'lik Canlı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Gözünden 10 Cm'lik Canlı Çıktı

Tarsus'ta göz ağrısı şikayeti ile hastaneye giden bir öğretmenin gözünden 10 cm uzunluğunda parazit çıktı.

11.10.2012 11:03  Güncelleme: 12:16

Gözü ağrıdığı için doktora giden 60 yaşındaki bir hasta rahatsızlığının sebebini öğrenince şok oldu.

Tarsus'ta göz ağrısı şikayeti ile özel bir hastaneye başvuran emekli öğretmen A.Ö'nün (60), göz bebeği içerisinde hareket eden bir cismin olduğu belirlendi.

Hastanedeki diğer doktorla durum değerlendirmesi yapan Op. Dr. Harun Yılmaz, hastayı ameliyata aldı. Yapılan operasyonda hastanın sol gözünden 10 santimetreyi aşan canlı bir parazit çıktı.

Yaşadığı olay karşısında hayretler içinde kalan Op. Dr. Harun Yılmaz, şunları söyledi: "60 yaşında bir bayan emekli öğretmen 3-4 gündür devam eden göz ağrısı şikayeti ile bize müracaat etti. Hastayı muayene ettiğimizde konjoktivit yuvasında bir kızarıklık olduğunu gördük.

Gözün beyaz gördüğümüz kısmında yer alıyordu. Ve sonrasında konjoktivit altında hareket eden bir canlının olduğunu fark ettik. Çok şaşırdım. 13 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Diğer doktor arkadaşları da çağırdım. Onlara baktırdım, onlar da bir canlı olduğunu gördü.

Bir parazit olduğunu düşündük. Bunu ameliyatla çıkardık. Yaklaşık 10 cm uzunluğunda bir canlıydı. Canlı incelenmek üzere parazitoloji bölümüne gönderdik. Ne çıkacağını merakla bekliyoruz" diyerek yaşadı olayı şaşkınlıkla anlattı

Gözünden 10 Cm\'lik Canlı Çıktı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gözünden 10 Cm'lik Canlı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement