Güncelleme - Terör Propagandası Yaptığı İddia Edilen Alman Şarkıcı - Son Dakika
Güncel

Güncelleme - Terör Propagandası Yaptığı İddia Edilen Alman Şarkıcı

Edirne'de terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Alman vatandaşı şarkıcı tutuklandı.

26.06.2018 21:56

Edirne'de terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Alman vatandaşı şarkıcı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, HDP'nin seçim çalışmaları için geldiği Edirne'de, cumartesi günü polis uygulama noktasında gözaltına alınan şarkıcı "Hozan Cane" olarak tanınan Alman vatandaşı Saide İnaç, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan Saide İnaç, emniyette verdiği ifadede "PKK terör militanlarıyla çektirdiği fotoğraflara" ilişkin "Film çekiyorduk. Bu nedenle onlarla fotoğraf çektirdim" dediği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güncelleme - Terör Propagandası Yaptığı İddia Edilen Alman Şarkıcı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement