Gurme Sandviçin Yeni Adresi "Po'Boy" Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gurme Sandviçin Yeni Adresi "Po'Boy" Açıldı

Gurme Sandviçin Yeni Adresi "Po\'Boy" Açıldı

Günlük hayatın en doyurucu kaçamağı olan sandviçin artık yeni bir adresi var: Po'Boy – Fine Sandwich Bağdat Caddesi'nin merkezinde açıldı.

19.02.2014 17:47

3İki dilim ekmek, biraz hayalgücü ve yepyeni lezzetler...

Günlük hayatın en doyurucu kaçamağı olan sandviçin artık yeni bir adresi var: Po'Boy – Fine Sandwich Bağdat Caddesi'nin merkezinde açıldı. İki dilim ekmek arası kültleşmiş reçetelere yeni anlamlar katmaya hazırlanan Po'Boy, Şaşkınbakkal'da gurme sandviç deneyimi vaat ediyor. 15 çeşit imza niteliği taşıyan nefis ve doyurucu sandviç çeşitlerini ayrıca salata olarak da sipariş etmenin mümkün olduğu Po'Boy, haftanın her günü 10:00-22:00 arasında hizmet veriyor. Po 'Boy, kaliteli ve lezzetli sandviç kültürünü şehre taşıyarak, dünyada büyük bir trend olan gurme sandviçleri İstanbullularla buluşturmayı ve şehrin gastronomik eksiklerinden birini gidermeyi hedefliyor.

Yiyecek kültürünün hızlı ve lezzetli çözümü olan, okul kantinlerinden iskele büfelerine, otobüsten uçağa bütün seyahetlerde, her açlıkta acil çözüm olarak başvurulan sandviçi; bol nitelik, zengin içerikler, farklı tatlar ve taptaze malzemeler ile "gurme"leştiren Po'Boy Anadolu Yakası'nın en işlek noktasında yeni bir lezzet durağı olmayı vaat ediyor.

Menü Hakkında

Her türlü damak zevkine göre tasarlanan ve 15 özgün ürünün yer aldığı menüde; salamura et, marine lahana, karamelize soğan ve Fontina peyniriyle hazırlanan The Reuben; bonfile, biberli gouda ve soğan ile lezzetlenen Philadelphia usulü Phillycheese Steak; çok katlı "Basri tipi" olarak bilinen Dagwood; Jumbo tost ekmeğinin içerisinde emmental peynir, dana jambon, hindi rozbifin yumurtayla kaplanıp servis edildiği Monte Cristo ve mekana adını veren karidesli ve rozbifli seçenekleriyle Po'Boy sandviçleri öne çıkıyor.

İstanbul'un En Büyük Sandviçi

1930'ların meşhur karikatür serisi Blondie'deki Dagwood Bumstead'in yaptığı kat kat yükselen, battal boy, bol malzemeli sandviçinden esinlenerek yapılan ve İstanbul'un en büyük sandviçi olma niteliği taşıyan Dagwood, nam-ı diğer "Basri tipi sandviç" ise, Po'Boy'un menüsündeki hem en doyurucu seçenek olarak göze çarpıyor hem de bu karikatür serisine yetişenlere nostaljik bir his yaşatıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gurme Sandviçin Yeni Adresi 'Po'Boy' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement