Gürsu'da Yeni Bir Şehir Yükseliyor... - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Yeni Bir Şehir Yükseliyor...

Gürsu\'da Yeni Bir Şehir Yükseliyor...

Bursa'nın Gürsu ilçesinde TOKİ tarafından yapılan ikinci etap toplu konutlar hak sahiplerini bekliyor.

30.04.2013 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gürsu ilçesinde TOKİ tarafından yapılan ikinci etap toplu konutlar hak sahiplerini bekliyor.

Dışkaya köyü sınırları içine yapılan toplu konutlar hakkında bilgi veren Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, "20 bin konutluk projenin 2 bin konutunu tamamladık. Elektrik ve su işleri tamamlanmış durumda. Toplu konutlara ulaşımı sağlayan 2 bin 700 metrelik bağlantı yolumuzu tamamlamak üzereyiz. Yüzde ellisi bitmiş durumda. Zor olan köprüydü, onu da Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla yaptık. Dolgusu yapılıp asfaltlanacak. Doğalgaz hattı bölgeye ulaştırılıp toplu konutlarda yaşayacak vatandaşlarımızın istifadesine sunulacak" dedi.

Toplu konutlarda 24-36 derslikli orta okul ve lise, cami ve ticaret merkezi olduğunu anlatan Özcü, "İnsanların bir arada olması ve kaynaşması için güzel bir sosyal merkez yapıldı. 530 rakımda çok sağlıklı bir ortamda, Bursalı hemşerilerimizin takdirini kazanmış bir proje gerçekleştirdik. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

2 bine yakın daireye 12 bin müracaat oldu. Bu bizim ne kadar doğru ve isabetli bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu projeden bizim ve Bursa'nın beklentileri çok büyük. Bu beklentileri karşılamak maksadıyla geri kalan 18 bin konutun da yapılması için elimizden gayreti gösteriyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gürsu'da Yeni Bir Şehir Yükseliyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement