GYV Geleneksel İftar Yemeğinde - Son Dakika
Güncel

GYV Geleneksel İftar Yemeğinde

GYV Geleneksel İftar Yemeğinde

Gazeticeler ve Yazarlar Vakfı'nın 18'inci geleneksel iftarı Beşiktaş Conrad Otel'de düzenlendi.

26.07.2012 09:36  Güncelleme: 09:59

Gazeticeler ve Yazarlar Vakfı'nın (GYV) 18'inci geleneksel iftarı Beşiktaş Conrad Otel'de, GYV Başkanı Mustafa Yeşil'in ev sahipliğinde düzenlendi. İftara İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Ermeni Patriği Aram Ateşyan, Süryani Kadim Metropoliti Yusuf Çetin, Süryani Katolik Patrik Vekili Yusuf Sağ, Türkiye Yahudi Hahambaşı İsak Heleva, İstanbul Latin Cemaati Katolik Piskoposu Louis Pelatre, gazeteciler Ekrem Dumanlı, Eyüp Can, Fatih Altaylı, Nuray Mert, iş adamı Nihat Özdemir, şarkıcı Burak Kut ve çok sayıda davetli katıldı.

ARANIZDA BULUNAMAMAKTAN MÜTEESSİRİM

Mustafa Yeşil'in konuşmasının ardından Fetullah Gülen'in iftar için gönderdiği mesaj okundu. Mesajına, "Ramazan'ın manevi iklimiyle farklı bir güzelliğe eriştiğine yürükten inandığım dostlar meclisinde aranızda bulunmamaktan müteessirim. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz kutlu zaman diliminin bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, birbirinize kalbi saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum" diye başlayan Gülen, insani değerlere saygı ve barış dileklerini iletti.

Gülen'in mesajı şu şekilde son buldu; "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın bütün gönüllülerine ve onların samimi davetlerine icabet eden siz kıymetli misafirlere tebrik, teşekkür ve hürmetimizi arz ediyor, hepinize Cenab-ı Allah'tan sağlık ve afiyetler diliyorum."

Ardından sunucusu, salonda bulunanlara mikrofon uzatarak geceyle ilgili düşüncelerini sordu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sevgi mesajı vererek, "Sevgi her şeyin başı, sevgi paylaşılmadan hiçbir şey olmuyor. ve ben böyle günlerde sevgi paylaşımının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugün bütün dostlar bir aradalar. Çok farklı inançlardan, çok farklı düşüncelerden çok müstesna bir topluluk. Herkese sevgi, barış ve mutluluk diliyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, işadamı Nihat Özdemir ve şarkıcı Burat Kut da uzatılan mikrofona geceyle ilgili düşüncelerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GYV Geleneksel İftar Yemeğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement