Hasan Pulur'dan Oğluna Veda - Son Dakika
Güncel

Hasan Pulur'dan Oğluna Veda

Hasan Pulur\'dan Oğluna Veda

Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur, Mide Kanserinden Hayatını Kaybeden Oğlu Korkut Pulur'u Son Yolcululuğuna Uğurladı.

19.08.2010 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet Gazetesi yazarı Hasan Pulur, mide kanserinden hayatını kaybeden oğlu Korkut Pulur'u gözyaşları içinde tabutunu öperek son yolcululuğuna uğurladı.

Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur'un Doğan Dağıtıma bağlı Dergi Planlama Pazarlama (DPP ) Müdürü olarak görev yapan oğlu Korkut Pulur son yolculuğuna uğurlandı.

53 yaşında mide kanserinden hayatını kaybeden Korkut Pulur'un cenazesi Levent'teki Afet Yolal Camiine getirildi. Cenaze törenine Hürriyet Gazetesi yazarı Doğan Hızlan, Yalçın Bayer, Tufan Türenç, Milliyet gazetesi genel yayın yönetmeni Tayfun Devecioğlu, Milliyet gazetesi yazarı Taha Akyol, Radikal Gazetesi Yazarı Hakkı Devrim, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Topkapı Müzesi Müdürü Prof. Dr. İlber Ortaylı, Doğan Yayın Holding Yayın Danışmanı Nuri Çolakoğlu, Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, gazeteci Altan Öymen ile Zafer Mutlu, eski DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ile Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Pulur ailesinin yakınları katıldı. Cenazeye Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile eşi Sema Doğan, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Yalçındağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Sekreteri Önder Sav, CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal ile Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Aslan Güner de birer çelenk gönderdi.

FENERBAHÇE BAYRAĞIYLA UĞURLANDI

Taziyeleri Hasan Pulur ile Korkut Pulur'un eşi Cavidan Pulur, oğlu ve kızı Cem Pulur ile Yonca Pulur, Hasan Pulur'un diğer oğlu Bülent Pulur ile eşi Cemile Pulur kabul etti. Hasan Pulur'un ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi. Korkut Pulur'un tabutuna taraftarı olduğu Fenerbahçe bayrağının sarılması dikkatlerden kaçmadı. Hürriyet Gazetesi köşeyazarı Tufan Türenç, "Bu talihsiz hastalık maalesef genç yaşında geldi onu buldu. Son bir senesi çok kötü geçti; eridi gitti yok oldu çocuk. Allah rahmet eylesin diyelim Alah babaya sabır versin. Hasan abinin talishzliliği çok sevdiği eşini kaybetti önce. Ondan sonra da bu geldi. Bu kadar kısa zamanda bu kadar iki büyük felaketi Allah kimseye tattırmazsın demek lazım. "diye konuştu. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise, "Bir devin oğlu Hasan Pulur'un oğlu.İyi bir Fenerbahçeli biz Beşiktaşlıyız ama çok sıcak ilişkilerimiz olan biriydi.Hasan abiye sabır versin Allah. Allah rahmet eylesin. Tüm aileye başsağlığı diliyorum "dedi.

OĞLUNUN TABUTUNU ÖPTÜ

Levent'teki Afet Yolal Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Hasan Pulur oğlunun tabutunu son kez öptü. Korkut Pulur'un Fenerbahçe bayrağına sarılı tabutu daha sonra omuzlara alınarak, cenaze arabasına konuldu. Pulur'un cenazesi 2007 yılında hayatını kaybeden annesi Meral Pulur'un mezarının bulunduğu Aşiyan Mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasan Pulur'dan Oğluna Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement