Hastanede Aynı Gün İki Şiddet Olayı İddiası - Son Dakika
Güncel

Hastanede Aynı Gün İki Şiddet Olayı İddiası

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına karşı aynı gün iki şiddet olayı yaşandı.

20.03.2015 14:58

Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına karşı aynı gün iki şiddet olayı yaşandı.

Olay, dün öğleden sonra Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hastanenin genel yoğun bakım servisinde yatan yaşlı bir hastanın hayatını kaybetmesi üzerine, hasta yakınları durumu kabullenemeyip hastanenin yoğun bakımında çalışan sağlık çalışanlarına ellerindeki bıçakla saldırmak istedi. Çok sayıda hasta yakını ellerinde bıçakla yoğun bakım kapısının camlarını kırmak isteyince güvenlik görevlileri olaya müdahale etti. Sözlü saldırıya maruz kalan sağlık çalışanları olayı korku dolu gözlerle izledi. Polisin gelmesi üzerine bıçaklı saldırganlar uzaklaştırıldı. Yaşanan olayda gözaltına alınan olmadığı bildirildi. Olayda güvenlik görevlilerinin de şiddete maruz kaldığı belirtildi.

ÇOCUĞUNA VURDUĞUNU SANDIĞI HEMŞİREYE DARP

Aynı gün bir diğer şiddet olayı öğleden sonra Merkez Efendi Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi'nde yaşandı. Hemşirenin bir çocuğun kolundan kan almak için eliyle vurarak damarı bulmak istediği sırada, babası çocuğuna vurduğunu sandığı hemşireyi darp etti. Olaya güvenlik görevlileri müdahale ederek babayı uzaklaştırdı. Yaşanan olayla ilgili gözaltına alınan olmadı.

SES Manisa Şubesi, Türk Sağlık-Sen Manisa Şubesi ve Sağlık-Sen Manisa Şubesi, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınamak amacıyla bir araya gelerek tepki gösterdi. Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde üyeler dün öğleden sonra yaşanan şiddet olaylarına karşı sloganlar atarken, yaşanan şiddeti alkışla protesto etti. Protesto, basın açıklamasıyla son buldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hastanede Aynı Gün İki Şiddet Olayı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement