Hatay'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Hatay\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

27.07.2013 12:23

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

Hatay'ın Hassa ilçesine bağlı Akbez beldesi Yolçatı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında kontrolünü kaybeden otomobil takla atarak yol kenarında bekleyen anne ve oğluna çarptı. Yaşanan kazada 12 yaşındaki Mustafa A. isimli çocuk hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Yolçatı mevkiinden İslahiye istikametine gitmekte olan Galip T. yönetimindeki 01 B 3741 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek takla attı. Takla atan otomobil, yol kenarında bekleyen anne Emine A. (50) ve yanında bulunan 12 yaşındaki oğlu Mustafa A.'ya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaralanan anne Emine A., oğlu Mustafa A. ile otomobil sürücüsü Galip T. ve beraberindeki eşi Razan T., olay yerine çağrılan ambulanslarla İslahiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İslahiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve ağır yaralanan Mustafa A.'nın kalbi hastanede iken iki kez durdu. Sağlık ekiplerinin yaklaşık 50 dakika süren müdahalesi sonucu hayata yeniden döndürülen Mustafa, daha sonra Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Tekrar fenalaşan Mustafa, yapılan son tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Durumu ağır olan anne Emine A., özel bir hastaneye sevk edilirken, otomobil sürücüsü Galip T. ve hafif yaralı eşi Razan T. de Gaziantep'e sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement