Hava Trafik Kontrol Kulesinde Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Hava Trafik Kontrol Kulesinde Yangın Paniği

Atatürk Havalimanı’nın hava trafik kontrol kulesinin bodrumunda bulunan iki güç kaynağından biri alev alarak yandı.

19.12.2015 17:46

Atatürk Havalimanı'nın hava trafik kontrol kulesinin bodrumunda bulunan iki güç kaynağından biri alev alarak yandı. Çıkan yangın paniğe neden oldu.

Atatürk Havalimanı'nın Smart Kule olarak bilinen yeni hava trafik kontrol kulesinin bodrumunda bulunan iki güç kaynağından biri alev aldı. Hava trafik kontrolörlerinin görev yaptığı kulenin içi bir anda dumanlarla kaplandı. Atatürk Havalimanı İtfaiyesi olaya anında müdahale ederek tutuşan kablolar ve kuledeki yangını kısa sürede kontrol altına alınarak söndürdü.

Meydana gelen olay sonrası işleyişte ve uçuş trafiğinde herhangi bir aksama olmadığını öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hava Trafik Kontrol Kulesinde Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement