Havsa Beleyesi Canlı Yayın da RUMELİ TV de - Son Dakika
Güncel

Havsa Beleyesi Canlı Yayın da RUMELİ TV de

Havsa Beleyesi Canlı Yayın da RUMELİ TV de

''Recep Dural ile Trakya Havası'' programının bu haftaki konukları Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve Halk oyunları ekibi ile Havsalı müzisyenler olacak.

17.02.2016 08:55  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rumeli TV de her hafta Perşembe akşamı 20.30 da Canlı yayınlanan ve genç program yapımcısı Recep Dural'ın hazırlayıp sunduğu Trakya Havası programında Edirne'nin şirin ilçesi Havsa tanıtımı ve özellikle yöresel lezzetlerini tanıtacaklar. Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin Yaptığı açıklamada;'' biz kültürümüz tanıtma adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Onun için uzak veya yakın bakmadan her yerde tanıtmaya hazırız. Zaten Rumeli TV Bölgemizde yoğun bir şekilde izleniyor. Havsa'mızın alt ve üst yapıları bitti. Artık Havsa'mızı daha çok tanıtıp burada neler yapabiliriz diye çalışacağız. Tarım ve hayvancılık bölgemizde yoğun, bizlerde et ve et ürünlerini, ayçiçeğini, hayvancılığını ve tabi ödüller almış halk oyunlarımızı tanıtacağız. İnşallah 18 Şubat Perşembe günü 20.30 da canlı yayında olacağız. Tüm Edirneli hemşerilerimizi Rumeli TV İzlemeye davet ediyorum'' dedi.

Rumeli TV Trakya Bölge Koordinatörü ve Program yapımcısı Recep Dural;'' Trakya biz Rumeli TV İçin çok önemli ama Havsa bizim gözümüzde ayrı güzel. Çünkü 2009 yılında Edirne'ye geldiğimde ilk çekim yaptığım ilçe Havsa'ydı. Onun için oğuz Başkanı programımıza almak için geç kaldık. Tabi kim bizim kültürümüze hizmet ediyorsa onun önünde saygı ile eğilirim. Onun için kim yöresini kültürünü tanıtmak istiyorsa bizim kanalımızın kapısı her zaman açık. Rumeli TV olarak biz her zaman hemşerilerimizin yanındayız. Bu haftada Havsa ve kültürünü tanıtacağız. Gelmek isteyen dernek, belediye, muhtarlık ve odaları bekliyoruz'' dedi.

18 Şubat Perşembe 20.30 da Canlı Yayın ile RUMELİ TV den izleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Havsa Beleyesi Canlı Yayın da RUMELİ TV de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement