Havza Belediyesi, kırsal mahallelerde hayat standartlarını yükseltmek için çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Havza Belediyesi, kırsal mahallelerde hayat standartlarını yükseltmek için çalışıyor

Havza Belediyesi, kırsal mahallelerde hayat standartlarını yükseltmek için çalışıyor

Havza Belediyesi, 2023 yılı çalışma programı kapsamında Çamyatağı ve Yaylaçatı Mahallerindeki sathi kaplama çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, kırsal mahallelerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını belirtti.

09.10.2023 15:17

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde kırsal mahallelerimizde hayat standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz" dedi.

Havza Belediyesi tarafından 2023 yılı çalışma programı çerçevesinde Çamyatağı ve Yaylaçatı Mahallerindeki sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, "2023 yılı çalışma programı dahilinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce birçok mahallemiz ve mahallelere bağlı yerleşkelerin bağlantı yolu sathi kaplama asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Çalışma programımız kapsamında son olarak Çamyatağı ve Yaylaçatı Mahallerini ile mahalle yerleşkelerindeki yol çalışmalarımızda tamamlandı. Hava şartları elverdiği sürece ekiplerimiz arazide çalışmalarını sürdürecek. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde kırsal mahallelerimizde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışıyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Havza Belediyesi, kırsal mahallelerde hayat standartlarını yükseltmek için çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement