Haydarpaşa Numune'de Hastalar Zor Durumda Kaldı - Son Dakika
Güncel

Haydarpaşa Numune'de Hastalar Zor Durumda Kaldı

Haydarpaşa Numune\'de Hastalar Zor Durumda Kaldı

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde devam eden zeminaltı otoparkı inşaatı nedeniyle, gece saatlerinde hastanenin poliklinikler binasında çatlaklar oluşması üzerine hastalar zor durumda kaldı.

21.01.2015 17:05

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bitişiğinde devam eden zeminaltı otoparkı inşaatı nedeniyle, gece saatlerinde hastanenin poliklinikler binasında çatlaklar oluşması üzerine hastalar zor durumda kaldı. Hastalar, yaşanan aksaklıklara da zaman zaman tepki gösterdi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren bina içerisindeki tıbbi cihazlar ve malzemelerin taşınması işlemi devam ediyor. Tedavi ve muayene olmak için hastaneye gelen hastaların bir çoğu da mağdur durumda kaldı. Birçok hasta, başka hastanelerden Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne sevk edildiği halde geri dönmek zorunda kaldı. Aylar öncesinden Radyoloji için gün alanların da, yaşanan sorun nedeniyle başka hastaneye yönlendirilmesi hastaların tepkisine yol açtı.

Hasan Uslu adlı hasta, "Doktor MR'a sevketti beni. Bugün sabaha karşı MR çektirecektim. Hastane yıkılıyor dediler, çekmediler. Şimdi Ümraniye Devlet Hastanesi'ne sevk ettiler. Orada da sıra alabilecek miyim, alamayacak mıyım, bilmiyorum. Canım yanıyor" diye konuştu.

Kolon kanseri olan ve kemoterapi alması gereken bir hastanın yakını ise "Kemoterapiye gireceğiz ama, nerede girecek, nasıl girecek, henüz bir bilgi alamadık" dedi.

Hastanedeki kalp hastaları Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yönlendirilirken, diğer hastalar da Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin Acil bölümünde kabul ediliyor.

İNŞAAT ÇALIŞMALARINA DEVAM...

Bu arada, Poliklinik binasındaki hasara rağmen inşaat çalışması aralıksız olarak devam ediyor. Hafriyatın sürdüğü ve iş makinalarının ara vermeden çalıştığı inşaat, basın mensuplarının görüntü alabildiği bölümde plakalarla kapatıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haydarpaşa Numune'de Hastalar Zor Durumda Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement