HDP'li Vekil Katırcıoğlu'ndan Bedelli Askerlik Önerisi: İşsiz Gençlerin Farklı Bir Muameleye Tabi Tutulması Lazım - Son Dakika
Güncel

HDP'li Vekil Katırcıoğlu'ndan Bedelli Askerlik Önerisi: İşsiz Gençlerin Farklı Bir Muameleye Tabi Tutulması Lazım

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu bedelli askerlikle ilgili, "Askere gitmek üzere olan işsiz gençlerin farklı bir muameleye tabi tutulması lazım." dedi.

23.07.2018 19:42  Güncelleme: 20:25

HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, bedelli askerlik ile ilgili açıklamalarda bulundu. Katırcıoğlu, "Askere gitmek üzere olan işsiz gençlerin farklı bir muameleye tabi tutulması lazım. Onlara belki sıfır faizle veya belli dilimlere yayılmış olarak bir kredi verilmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

HDP'li Vekil Katırcıoğlu'ndan Bedelli Askerlik Önerisi: İşsiz Gençlerin Farklı Bir Muameleye Tabi Tutulması Lazım

"İŞSİZ GENÇLERİN FARKLI BİR MUAMELEYE TABİ TUTULMASI LAZIM"

Konuya gelir dağılımı perspektifinden de bakmak gerektiğini savunan Katırcıoğlu, "Askere gitmek üzere olan işsiz gençlerin farklı bir muameleye tabi tutulması lazım. Onlara belki sıfır faizle veya belli dilimlere yayılmış olarak bir kredi verilmesi gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

HDP\'li Vekil Katırcıoğlu\'ndan Bedelli Askerlik Önerisi: İşsiz Gençlerin Farklı Bir Muameleye Tabi Tutulması Lazım

Son Dakika Güncel HDP'li Vekil Katırcıoğlu'ndan Bedelli Askerlik Önerisi: İşsiz Gençlerin Farklı Bir Muameleye Tabi Tutulması Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İbrammm: bu çok doğru 0 0 Yanıtla

Advertisement