Hijyen ve Tazelik Artık Cebinizde! - Son Dakika
Güncel

Hijyen ve Tazelik Artık Cebinizde!

Hijyen ve Tazelik Artık Cebinizde!

Eyüp Sabri Tuncer, nostalji dolu kokusu ve 50 ml'lik şık tasarımlı özel şişesi ile her an tazelenmeniz için artık hep yanınızda.

21.02.2013 10:43

Eyüp Sabri Tuncer 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası ile Türkiye'deki tüm satış noktalarından her cebe, her çantaya girecek! Bu özel ürün Eyüp Sabri Tuncer'in http://shop.eyupsabrituncer.com online alışveriş sitesinde ise KDV dahil tanıtım fiyatıyla sadece 0,90 TL'den satışa sunuldu!

Üretim ve paketleme süreçlerinde dünya standartlarında gelişmiş teknolojiler kullanan Eyüp Sabri Tuncer, 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası'nın yüksek kalitesiyle tüketicilerin sağlığına da özen gösteriyor. Yapay boya kullanılmayan ürün tamamen doğal ve ferahlatıcı narenciye notlarıyla, Eyüp Sabri Tuncer'in 90 yıllık geleneksel deneyimini yansıtıyor. Geçmişten geleceğe koku yolculuğunda her an kolonyaseverler ile birlikte olan bu özel koku şimdi de 50 cc cep tipi ambalajı ile beğeninize sunuluyor.

Her cebe her çantaya limon ferahlığı!

Türkiye'de kendi formülüyle üretim yapan ilk kolonya firması olan Eyüp Sabri Tuncer, aynı zamanda 1923 yılından beri kesintisiz kolonya üretimi yapan tek firma olma özelliği taşıyor. Eyüp Sabri Tuncer, kolonya denince akla ilk gelen klasik kokusunu kullandığı 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası'nın ferahlık ve hijyen sağlayıcı özelliğini hesaplı fiyatı ve taşınması kolay boyutu ile kullanıcılarına her an her yerde sunmayı hedefliyor.

Eyüp Sabri Tuncer 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası'nın koku profili alt notlarında limon kabuğu ve miskin tazeleyici kokularıyla açılıyor. Orta notunda limon çiçeği ve transparan çiçeklerin ferahlatıcı kokularıyla devam eden Eyüp Sabri Tuncer 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası üst notlarında limon, portakal ve bergamut özleriyle kapanıyor.

Eyüp Sabri Tuncer 50 ml Cep Tipi Limon Kolonyası'nı yalnızca 0,90 TL özel fiyatıyla satın almak için Eyüp Sabri Tuncer online alışveriş sitesini ziyaret edebilir, çocukluğunuza geri dönebilirsiniz: http://bit.ly/11FIPHA.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hijyen ve Tazelik Artık Cebinizde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement