Hılton Worldwıde İstanbul Otelleri ile Türk Kızılayıyla İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Hılton Worldwıde İstanbul Otelleri ile Türk Kızılayıyla İşbirliği

Hılton Worldwıde İstanbul Otelleri ile Türk Kızılayıyla İşbirliği

Hilton İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul ve Conrad İstanbul Otelleri misafirlerini küçük katkılar ile büyük bir fark yaratmaya davet ediyor.

28.04.2011 12:05  Güncelleme: 12:06

İşbirliği protokolu imzalayan Türk Kızılayı ile Hilton İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul ve Conrad İstanbul Otelleri 2011 yazından itibaren uygulamaya koyacağı "Küçük bir Katkı, Büyük bir Fark" kampanyası ile "Sevgi Bohçası" projesine destek olmayı amaçlıyor.

"Küçük bir Katkı, Büyük bir Fark'', Hilton'un Avrupa'da faaliyet gösteren İngiltere Merkezli vakfı Hilton in the Community Foundation'un 2004 yılından beri İngiltere'de yürüttüğü ve 2008 yılından itibaren de Avrupa otellerinde uyguladığı bir yardım kampanyası. Bugüne kadar Avrupa çapında 1 milyon Euro bağışın toplandığı kampanya, Avrupa'da her yıl Ekim-Kasım-Aralık aylarında uygulanmaktadır.

Kampanyanın Türkiye uygulaması öncelikle Hilton İstanbul, Hilton ParkSA İstanbul ve Conrad İstanbul Otelleri'nde Türk Kızılayı ile işbirliği halinde yapılacak. Otellerde konaklayacak misafirlerden konaklamaları sonunda faturalarına isteğe bağlı olarak 2 TL eklenmesi ile toplanacak bağışların net tutarı Türk Kızılayı'nın "Sevgi Bohçası" projesine aktarılacak. 15 Haziran 2011'de başlanması öngörülen kampanyanın sene içinde toplam 6 ay uygulanması planlanıyor.

"Sevgi Bohçası" kapsamında hastanelerde bebek sahibi olan ve maddi imkânsızlık içerisindeki ailelerin sosyal yardım, bebek ve anne bakımına yönelik temel ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Hilton Worldwide'ın Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Bölge Müdürü

Armin Zerunyan ise konu hakkında şunları söyledi :

"Bu kampanyayı büyük bir heyecan ve ümitle başlatıyoruz. Otellerimizde konaklayacak misafirlerimizin, bizlere destek olacaklarına inanıyoruz. Otel faturalarına eklenecek isteğe bağlı 2 TL ile toplanacak bağışlarla ihtiyacı olan anne ve bebeklerin hayatlarında bir fark yaratmayı amaçlıyoruz."

Gerçekleştirilen işbirliğinin önemine değinen Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ise; "Amacımız her zaman olduğu gibi insan onurunu zedelemeden ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerini karşılamak. Bebek sahibi olup da herhangi bir sosyal güvencelerinin olmadığı tespit edilen, maddi imkansızlık içerisindeki ailelerin bebek ve anne bakımına yönelik ihtiyaçlarının karşılanması, Sevgi Bohçası projesinin asıl amacını oluşturuyor. Bu projeye destek olmak isteyen çok önemli ve dev bir kuruluş olan Hilton'la da Türk Kızılayı olarak birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hılton Worldwıde İstanbul Otelleri ile Türk Kızılayıyla İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement