Hırsızlık operasyonu - - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık operasyonu -

Konya polisin, araçlardan hırsızlık yaptığı ileri sürülen gruba yönelik operasyonunda gözaltına alınan 25 kişiden 13'ü adliyeye sevk edildi.

13.01.2014 11:20

Konya polisin, araçlardan hırsızlık yaptığı ileri sürülen gruba yönelik operasyonunda gözaltına alınan 25 kişiden 13'ü adliyeye sevk edildi.

Bir grubun araçlardan hırsızlık yaptığı bilgisi üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 kişinin ifadeleri doğrultusunda 3 kişi daha yakalandı.

Şüphelilerden 12'si, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. 5'i çocuk 13 kişi ise adliyeye sevk edildi.

Operasyonla 28 olayın aydınlatıldığı, bu olaylar gerçekleştiği sırada şüphelilerin telefon konuşmalarında polise "king", Oto Hırsızlık Bürosu ekiplerine "cantsızlar", cam kırmaya "kütületmek", uyuşturucu maddeye ise "hurda" dedikleri belirlendi.

Hırsızlık operasyonu -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık operasyonu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement