Hotpoınt-Arıston Üçlü Ankastre Set İçin İki Güne Özel Fiyat - Son Dakika
Güncel

Hotpoınt-Arıston Üçlü Ankastre Set İçin İki Güne Özel Fiyat

Hotpoınt-Arıston Üçlü Ankastre Set İçin İki Güne Özel Fiyat

Tüketici Dostu Hotpoint-Ariston Avantajlı Yaz Kampanyalarına Bir Yenisini Daha Ekliyor.

30.06.2010 08:07  Güncelleme: 08:59

Hotpoint- Ariston elektronik saatli multifonksiyon fırın, 4 adet standart gazlı bekli ocak ve dekoratif davlumbazdan oluşan üçlü ankastre set 2-3 Temmuz tarihlerinde 1.993 TL yerine sadece 999 TL'ye sizin olabilir.

Tasarımlarıyla dikkat çeken, ileri teknoloji ürünleriyle her zaman yüksek performansı garanti eden beyaz eşya sektörünün öncü markalarından Hotpoint-Ariston görülmemiş yaz kampanyalarıyla yüzünüzü güldürmeye devam ediyor. FB 83.1 IX/HA model elektronik saatli multifonksiyon fırın, PH 640 MS IX/HA model 4 adet standart gazlı bekli ocak ve HE 60 T IX/HA model dekoratif davlumbazın bir arada sunulduğu üçlü ankastre sete 2-3 Temmuz tarihlerinde normal fiyatından 994 TL daha az ödeyerek 999 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Tüketici ihtiyacına yönelik çözümler sunan Hotpoint-Ariston, elektronik saat, 7 farklı pişirme programı, aynı anda 3 seviyede pişirme imkanı ile donatılmış "FB 83.1 IX/HA" model A enerji sınıfı multifonksiyon ankastre fırınıyla kullanıcısına hem zaman kazandırıyor hem enerji tasarrufu sağlıyor. Setin bir diğer ürünü PH 640 MS IX/HA model ankastre ocak ise, önde konumlandırılmış düğmeler, eşkenar dörtgen formunda düzenlenmiş 4 adet gazlı bek, gaz emniyet sistemi ve tek elle elektronik ateşleme sistemi ile son derece ergonomik bir ürün. Setin üçüncü ürünü HE 60 T IX/HA model dekoratif davlumbaz, mekanik kontrol düğmeleri, 3 kademeli güç ayarı ve 400m3/saat serbest emiş kapasitesi ile mutfağınızdaki havayı değiştiriyor.

Hotpoint-Ariston üçlü ankastre set, mutfağınıza fonksiyonellik, ergonomi ve estetik getirmeyi bekliyor. Sadece, iki günlük kampanya dahilinde 999 TL'ye satın alabileceğiniz Hotpoint-Ariston üçlü ankastre setin sizin olması için tek yapmanız gereken 2-3 Temmuz tarihlerinde bir Hotpoint-Ariston yetkili satıcısına uğramak. Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hotpoınt-Arıston Üçlü Ankastre Set İçin İki Güne Özel Fiyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement