Hukukçular Derneği Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Hukukçular Derneği Suç Duyurusunda Bulundu

Hukukçular Derneği Suç Duyurusunda Bulundu

Hukukçular Derneği İl Temsilcisi Avukat Ömer Avcı, "Kendisini mehdi sanan, bir ruh hastasının talimatlarını yerine getirerek icra edilmeye çalışıldığı açık olan bu girişim, o ruh hastası ülkemize getirilene kadar bitmiş, bitirilmiş sayılmaz" dedi.

19.07.2016 11:28

Paralel yapı üyeleri tarafından yapılan darbe girişimine bir tepki de Hukukçular Derneği'nden geldi. Adliye binası önünde toplanan dernek üyesi 50 avukat yaptıkları basın açıklaması ile darbe girişimini kınadı. Avukatlar adına basın açıklamasını okuyan Hukukçular Derneği İl Temsilcisi Avukat Ömer Avcı, darbe girişiminde bulunanlara sert tepki göstererek, "Ülkemizin; ideoloji, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin her yurttaşının mücadelesi ve müdahalesi ile püskürtülen cuntacı darbe girişimi ile demokratik düzene, milli irademize, birlikte yaşama ilkelerimize, kardeşliğimize yapılan bu müdahaleyi, bu kalkışmayı alçakça, haysiyetsizce bir girişim olarak değerlendirdiğimizi belirtmek isteriz" dedi.

AVCI: MİLLETİMİZ ADINA MÜDAHİL OLACAĞIZ
Hukuki sürecin de takipçisi olacaklarını ve tüm hukuki sürece müdahil olacaklarını vurgulayan Av. Avcı, "Kendisini mehdi sanan, bir ruh hastasının talimatlarını yerine getirerek icra edilmeye çalışıldığı açık olan bu girişim, o ruh hastası ülkemize getirilene kadar bitmiş, bitirilmiş sayılmaz. Hain ve ruh hastası ve bunların toplumsal uzantıları ile olan mücadelede derneğimiz olarak müşteki olan milletimiz adına müdahil olacağız. Bu sebeple, bu şahıslar hakkında başlatılan soruşturmalara müdahale ve suç duyusu dilekçelerimizi savcılığa arz edeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun. Taziyemiz bitmemiştir. Sabahlara kadar kutlamalar yerine nöbet ve taziye kabullerimiz devam edecektir. Duyduğumuz andan beri süren direnişimiz, son ana kadar devam edecektir" dedi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hukukçular Derneği Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement